svi su primetili njenu lepotu

Unuka poznatog glumca se ne odvaja od pevačice: Ko je lepotica koju često viđamo na putovanjima sa Brenom i Bobom?

0

Naša poznata pevačica Lepa Brena često nastupa po Evropi i Americi, a ono što su mnogi primetili je da je često u društvu prelepe brinete 

foto: Instagram
foto: Instagram

Muzička karijera koja traje duže od 30 godina zaštitni je znak naše poznate pevačice Lepe Brene. Ona i njen suprug Boba Živojinović godima zajedno idu na turneje u daleke zemlje, a i Amerika je jedna od njih.

 

Osim što nastupa širom sveta Brena voli da se u društvu prijatelja i porodice opusti u poznatim svetskim restoranima, a fotografije često deli sa pratiocima na društvenim mrežama.

 

 

Upravo one su otkrile da je u društvu Bobe i Brene često jedna prelepa devojka, zanosnog osmeha i pogleda. I javnosti se vrlo brzo upitala ko je ona.

 

Lepa devojka duge kose, krupnih braon očiju zapravo je Iva Banićević, šta smo mogli zaključiti na osnovu velikog broja njihovih zajedničkih fotografija. Iva potiče iz umetničke porodice. Ona je unuka poznatog srpskog glumca Petra Banićevića.

 

- On je bio moj ulaz u umetnost. Zajedno smo, iako sam bila relativno mala, gledali balet. Pravio je predstave ni od čega. Imao je za mene strpljenje i blagost, pričao mi je priče, čitao knjige - ispričala je jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Imali smo naš svet, koji sam jako volela. Bio je topao, pun ljubavi, obožavao me je i to sam mogla da primetim u svakoj njegovoj reči, gestu i osmehu - dodala je Iva.

 

Iva i Brena već duži vremenski period imaju lepu i uspešnu saradnju. Iva ima sjajne vokalne sposobnosti, zbog čega je Brena odlučila da ona bude njena stalna vokalna pratnja. Kako bi joj se odužila za sve što čini za nju Brena je odlučila da Ivi priredi neverovatno rođendansko iznenađenje.

 

Za njen 27. rođendan, Brena je organizovala okupljanje u restoranu gde je Bil Gejts proslavio rođendan. Uz tortu, vatromet i okupljen ceo muzičarski tim, mlada pevačica je imala čast da joj pesmu "Danas nam je divan dan" peva lično - Lepa Brena!

 

 

makonda-tracker