izašla je jača

Prolila je mnogo suza: Odrastanje Aleksandre Prijović u Hrvatskoj nije bilo lako, a ružne uspomene je ostavila iza sebe

0

Dok je u porodici imala samo podršku, pevačici s vršnjacima nije uvek bilo lako

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović (27) danas spada u najveća imena naše muzičke scene, niže hitove i ima priliku da nosi odeću najprestižnijih svetskih modnih kuća. Nije, međutim, uvek bilo tako – ona ne krije da je odrastala skromno i da je njena porodica često morala da odriče kako bi joj pomogla da ostvari svoj san da postane pevačica i prava zvezda.


Malo je poznato da je Aleksandra rođena u Somboru 1995, kao i da je odrastala u hrvatskom mestašcetu po imenu Beli Manastir.

 

Njeni roditelji rastali su se kad je Aleksandra imala tek tri godine, ali su oni imali odličan odnos, pa je pevačica rasla u složnoj porodici punoj ljubavi, koju su činili još baka i deka.

 

Aleksandra Prijović
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Međutim, dok je porodičnom domu dobijala samo ljubav i podršku, njeni vršnjaci nisu razumeli njenu želju da postane pevačica, te se zbog njih često osećala loše, ispričala je jednom prilikom Aleksandrina majka Borka. Danas, međutim, svi oni koji su se ružno ophodili prema pevačici imaju drugačiji stav.


Bilo je tu mnogo maltretiranja kada su bili deca, zato što je volela da radi to što radi. Proliveno je dosta suza, bilo je odricanja. Sada bi svi ti koji su nekada rekli nešto ružno protiv nje da se slikaju s njom, da popiju piće. Mogla sam da idem od kuće do kuće zbog tih prepirki. Oni su sad odrasli svi, ta deca koja su pravila neke probleme, podrugivanja – objasnila je Borka jednom prilikom.

 

Pevačica, međutim, ne želi da se osvrće na ružne uspomene i radije priča o lepim stvarima koje je vezuju za odrastanje u Belom Manastiru.

 

1 / 9 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Bili smo svi deca i ne želim da se vraćam na negativne stvari. Obožavam da se vraćam u svoj Beli Manastir i svi mi kažu "svaka čast" – ponosna je ona danas.

 

Aleksandrina majka Borka Mihajlović je, inače, takođe pevačica, a Zvezda Granda jednom je ispričala koliko se njena majka i, uopšte, porodica odricala zarad njenog uspeha.

 

Borka Mihajlović
foto: Zorana Jevtić

Jako sam ponosna na svoju mamu. Ona se odrekla svog posla zbog mene kada sam se ja takmičila, jer su snimanja bila vikendom, kada je ona radila. Morala je da da otkaz i sve što su imali ona, baka i deka uložili su da bih ja bila ovde, i poslednji dinar. Dešavalo se dva-tri puta da nismo imali novac da kupimo haljinu za moj nastup, jer dve godine snimanja nije malo, ali naša familija je bila tu da pomogne. Borila se za mene – istakla je pre izvesnog vremena Aleksandra u emisiji Premijera.

 

 

makonda-tracker