žene su oduševljene

Ime je dobio po DEDI, ima vrlo uzbudljivo ZANIMANJE: Ovaj šarmantni mladić je rođeni brat Vuka Kostića (FOTO)

0

Naš mladi uspešni glumac Vuk Kostić nije jedini član porodice koji mami ženske uzahe 

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Jedan od naših najšarmantnijih mladih glumaca, Vuk Kostić poslednjih nekoliko godina bio je u centru pažnje medija zbog velikog broja odigranih uloga, ali i zbog izgleda na koji su "pale" mnoge mlade dame.

 

O svom životu je u više navrata govorio u javnosti. On je otkrio da je njegova porodica prolazila kroz teške trenutke. Proslavljeni glumac doživeo je niz tragedija zbog čega u srcu nosi veliku prazninu.

 

 

Glumac Vuk Kostić i vrlo mlad je izgubio oca Mihajla Kostića Pljaku, a sa njegovom smrću i dalje ne može da se pomiri. On je imao samo 21 godinu kada je ostao bez velikog oslonca.

 

- Moj otac je u kratkom roku doživeo niz tragedija koje su ga obeležile i zbog kojih je kasnije nas držao na okupu. Imao je samo sedam godina kad mu je majka preminula pred sam početak rata 1940, od tuberkuloze. Babu su mu streljali Nemci u dvorištu jer je pokušavala da spreči odlazak sina Nestora, mog dede, u logor Mauthauzen, gde je ipak odveden. A rođena sestra poginula mu je nekoliko godina posle rata. Sve je to uzrokovalo da nas je čuvao i učio nas šta znači porodica. Bio mi je uzor u svemu, od posla do hobija. Bio je najjači i najbrži, najdublje je ronio... Jeste da sam ga izgubio kad mi je bila 21 godina, ali stigao je da mi prenese sve što je znao. Ipak, nije stigao da pogleda moj prvi profesionalni film "Apsolutnih sto - istakao je Kostić i dodao da se nije pokajao što se bavi glumom.

 

Nestor Kostić
Nestor Kostićfoto: Instagram

 

Iako se ne trudi da svoju intimu krije od očiju javnosti, retko ko zna da Vuk ima rođenog brata, koji je od njega stariji samo godinu dana. Ipak, on nije neko ko voli da se ističe u medijima. 

 

Nestor je, kako je Vuk više puta govorio, dobio ime po dedi, koji je bio jedan od osnivača i glumaca prvog pozorišta u Prokuplju, pre Drugog svetskog rata. LJubav prema sportu i vodi je, pak, naledio od oca, poznatog glumca Mihajla Kostića Pljake, koji je svoje sinove od detinjstva vodio na jedrenje, ali i razne druge sktivnosti. Tako je Vuk zavoleo lov - a Nestor vodu.


- Naš otac bio je mornar pre nego što je završio glumu, tako da nam je usadio ljubav prema vodi i prirodi uopšte, pa nas dvojica uglavnom zajedničko vreme provodimo baveći se sportom. Eto, tako se dogodilo da Nestor sada radi na brodu, a da sam ja glumac, pa smo obojica, svako na svoj način, nasledili oca - otkrio je Vuk u jednom intervjuu.

 

Vuk Kostić
foto: Damir Dervišagić

 

Nestor danas radi i živi u inostranstvu, ali je do svoje 22. godine delio sobu sa bratom Vukom, pre nego što je odlučio da ode iz Srbije.


Vuk je u nekoliko navrata govorio o tome koliko mu brat znači u životu pa je očigledno da su, uprkos tome što vode dosta drugačije živote, ostali jako bliski.

 

 

makonda-tracker