SKLADAN PAR

Mnoge žene žude za njim, ali ona je ta koja ga je OSVOJILA: Ovo je Milica, lepa supruga glumca Miodraga Radonjića (FOTO)

0

Mladi glumac proslavio se velikim ulogama, a ovo je lepa brineta koja je ukrala njegovo srce 

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumac Miodrag Radonjić u poslednjih nekoliko godina pojavio se u više filmskih ostvarenja i postigao je veliki uspeh.

 

O svom privatnom životu retko govori, ali sve oči javnosti uprte su u njegovu suprugu, lepu brinetu, s kojom je pre oko godinu dana dobio dete.

 

 

Miodraga Radonjića smo imali prilike da gledamo kao inspektora u seriji "Ubice mog oca" i albanskog teroristu u "Balkanskoj međi", ali se čini da ga je publika najviše zavolela kroz ulogu Baće u "Južnom vetru".

 

Ovaj fantastični glumac retko kada otvoreno govori o privatnom životu, ali ipak se ponekad "provuku" neke informacije do znatiželjnog oka javnosti. Tako je bilo i sa njegovom izabranicom, lepom Milicom Mikić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I K A (@milicamikic_)

 

Njegovo srce osvojila je psihološkinja Milica Mikić, koju je dugo čuvao od radoznalih pogleda. Kako je jednom prilikom rekao, ona je njegova najveća podrška, ali i najozbiljniji kritičar.

 

Nakon velike ljubavi Miodrag i Milica su se ostvarili i u ulozi roditelja i reklo bi se da je baš taj maleni dečak bio karika koja je nedostajala da ova porodica bude jaka poput čelika. 

 

Milici je uloga majke lako pala, a sudeći prema fotografijama na Instagramu reklo bi se da u svakom trenutku uživa svim čulima. 

 

 

makonda-tracker