ponosan je

Starija je ocu postala šef, a mlađa otišla van Srbije: Da li znate čime se bave ĆERKE legendarnog Bode Ninkovića?

1

Naš čuveni glumac Boda Ninković danas proslavlja svoj 66. rođendan

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Naš poznati glumac Sloban Boda Ninković godinama važi za jednog od naših najboljih glumaca. U njegovom životu postoje dve velike ljubavi, jedna je gluma, a drugo su njegove nasledice.

 

Boda Ninković sa suprugom Slavicom ima dve ćerke. Iako su mnogi očekivali da će bar jedna da krene put glume to se zapravo nije dogodilo. Ipak, starija ćerka Anja bavi se poslom koji je u uskoj sprezi sa glumom. 

 

 

Ona je izrasla u pravu lepoticu i krenula je sličnim putem kao otac. Ipak, ona nije želela posao ispred, već iza kamere, pa danas radi kao filmski producent. Zbog toga Boda često zna da kaže da mu je ćerka postala šef i da mora da je sluša, jer je veoma stroga.

 

 

Za razliku od nje, mlađa ćerka, Nađa oduvek veliku pasiju gaji prema sportu. Ona je svoju karijeru izgradila u odbojci. Prve velike korake napravila je u Crvenoj zvizdi da bi kasnije prešla i smenjivala se u klubovima iz raznih država poput Italije, Rumunije, Brazila i Švajcarske, a trenutno je članica poljskog kluba Komerskon.

 

Osim toga, Nađa Ninković je sa reprezentacijom Srbije stigla do zlatne medalje na Evropskom prvenstvu, iako je te 2011. imala samo dvadeset godina. U državnom dresu osvojila je niz sjajnih odličja, na koje su njeni roditelji Boda i Slavica beskrajno ponosni.

 

 

Nađa Ninković
Nađa Ninkovićfoto: Youtube Printcreen

- Nađa je 85 odsto vremena odsutna od kuće. Moram priznati da je vrlo mlada otišla, sa nepunih dvadeset godina. Smatram da je zdravije da se čovek što pre osamostali, koliko god da je to teže – brže sazri i spreman je za izazove koje život nosi. Iako sve to lepo izgleda, profesionalni sport je naporan i privatni život sveden je na sekvence. To je jedino što joj nedostaje, a mi smo već navikli da je nema. Čujemo se i vidimo preko savremenih sredstava komunikacije, ali i odemo kod nje ‒ rekao je u jednom intervjuu glumac.

 

makonda-tracker