godinama su zajedno

10 godina su u braku, imaju dvoje dece: Znate li koja poznata VODITELJKA je SUPRUGA muzičara Marka Kona? (FOTO)

0

Tokom svoje duge karijere Marko Kon se oprobao kao kompozitor, tekstopisac, aranžer i izvođač zabavne muzike

foto: Instagram
foto: Instagram

Marko Kon je dugi niz godina na domaćoj muzičkoj sceni. Njegov prepoznatljiv i upečatljiv izgled učinio je da postane veoma popularan, a zabavna muzika ga je proslavila.

 

On je napisao, komponovao i aranžirao mnoge poznate numere, a ni pevanje mu nije strano. Iako je godinama na javnoj sceni mali broj ljudi zna da je njegova supruga takođe javno lice.

 

Naime, reč je o lepoj voditeljki koja je vodila emisiju "Brak na neviđeno", Milici Kon. Ova simpatična plavuša uveseljavala nas je mnogo puta s malih ekrana, a njena neposrednost i jednostavnost učinili su da postane jedno od omiljenih TV lica.

 

Marko i Milica Kon su u braku od 2012. godine. Iz velike ljubavi rodila su se i deca, ćerka Klara i sin Ernest.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Kon (@milicakon)

 

 

Supružnici su imali prilike da rade na zajedničkim projektima, ali je Milica jednom prilikom i javno priznala da je bolje da muž i žena ne rade zajedno.

 

Kako je tada izjavila za domaće medije, ipak je bolje razdvojiti privatno i poslovno, jer je bolje da ostanu bar na neko vreme radvojeni. 

 

Na koncertu koji je u Beogradu nedavno napravio čuveni holandski violinista Andrea Riju ovaj poznati par se pojavio zajedno i svi su mogli da vide da blistaju jedno uz drugo kao nikada pre.

 

Marko i Milica Kon
Marko i Milica Kon foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Da podsetimo, Milica je pre oko godinu dana imala ozbiljne zdravstvene probleme. Njoj je dijagnostifikovan rak dojke. Ona je brzo operisana i sada je dobro. U tim teškim trenucima najveća podrška joj je bio suprug, zbog čega mu je veoma zahvalna. 

 

 

 

makonda-tracker