srećni su

Miodrag Radonjić krstio sina Savu trećeg dana Božića: Planiraju veliku proslavu, a dečak je dobio još jedno IME

0

Glumac Miodrag Radonjić i njegova izabranica Milica su ponosni roditelji, a današnji dan nikada neće zaboraviti.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni glumac Miodrag Radonjić trećeg dana Božića odlučio je da krsti naslednika Savu u Hramu Svetog Save, a maleni dečak pre mesec dana napunio je godinu dana.

 

Sa izabranicom Milicom Mikić dogovorio je intimnu proslavu nakon krštenja, za porodicu i rodbinu, zbog globalne pandemije virusa korona koja i dalje tinja.

 

— Pravimo veliko veselje kad prođe korona — poručio je glumac medijima.

 

Jednogodišnjeg Savu krstio je porodični prijatelj dramskog umetnika i jerej Dejan Mandić iz Kopra. Sava je na krštenju dobio ime Tijadin, po čukun dedi, saznaje Kurir.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I K A (@milicamikic_)

Miodrag veoma retko u medijima govori o svom privatnom životu, ali ono što ističe jeste da mu je partnerka Milica najveća podrška i motivacija kada je reč o svim segmentima života.

 

Neretko se zajedno pojavljuju na premijerama filmova, a nedavno je prikazan i drugi deo hit ostvarenja "Južni vetar - ubrzanje" , gde Radonjić tumači jednu od glavnih uloga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I K A (@milicamikic_)

Podsetimo, glumac je pre nekoliko meseci govorio o roditeljstvu za Puls.

 

Pomažem koliko mogu i imam veliku podršku porodice. Moja supruga razume moj posao i određene faze koji posao nosi sa sobom. Ja kad ne radim provodim vreme kući sa njima. Kad imam puno posla, ona mi olakšava sve. Sava je sada veliki, liči na mene. Voleo bih da kad završim obaveze oko pozorišta, da odem negde na odmor sa porodicom, najverovatnije u Crnu Goru -— rekao je Miodrag.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I K A (@milicamikic_)

 

 

makonda-tracker