ovog puta bez nje

Muž joj ponudio ulogu, ona ga odbila: Aleksandra Prijović nije pristala da radi sa Filipom, a evo i šta je razog

0

Mlada pevačica Aleksandra Prijović nije želela da bude deo filmskog projekta u kojem učestvuje njen muž

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Poznata pevačica i snaja Lepe Brene, Aleksandra Prijović nedavno je dobila ponudu da zaigra u seriji "Ubice mog oca".

 

Njen suprug, Filip Živojinović, izrazio je želju da se njegova supruga ponovo oproba u glmačkim vodama, ali ona to ovog puta nije mogla da prihvati.

 

 

Aleksandra već ima glumačkog iskustva, ali sada je situacija drugačija i ona nije mogla da prihvati nove obaveze, jer već ima dovoljno posla oko pripreme novog albuma, ali i priprema za veliki koncert koji planira da održi u Beogradskoj areni sledeće godine. 

 

Osim toga, Aleksandra već ima unapred zakazane nastupe širom regiona i u dijaspori, a projekat kakav je film traži velike pripreme, za koje ona sada nema vremena.

 

Iako nevoljno, ona je morala da odbije Filipov predlog, što je on u potpunosti razumeo.

 

Aleksandra Prijović
foto: Nemanja Nikolić

 

Zbog rada na ovom projektu Filip je prezauzet, a to se videlo i po tome što par nije mogao da ode čak ni na zajednički godišnji odmor. 

 

Filip je na ovom filmu angažovan iza kamere, a film režira Petar Pašić, rođeni brat Milice Mitrović. Živojinović je u ceo projekat uključio i svoju polusestru Ivu Nakić, pa se nada da će ovo filmsko ostvarenje ostvariti veliki uspeh i napuniti bioskopske sale.

 

Živojinoviću je jako stalo da ovaj projekat uspe, budući da je pre dve godine pandemija koronavirusa pokvarila njegove planove na mjuziklu "Čudesna godina", za koji je bio planiran budžet od milion evra. Reč je o mjuziklu koji je, po rečima upućenih, trebalo da bude nešto između "Mulen Ruža" i serijala o "Hariju Poteru".

 

 

makonda-tracker