(FOTO)

Nastupala je sa Čolom i Bosiljčićem, a ON joj je napisao najlepšu pesmu: Znate li ko je supruga glumca Vladana Savića?

0

Serija Igra sudbine je već nekoliko sezona zaredom jedna od najpopularnijih na domaćim kanalima.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Nedavno je sve iznenadila vest da će Milica Milša napustiti seriju Igra sudbine. Navodno, njen suprug Žarko Jokanović neće više pisati scenario za pomenutu seriju, a samim tim ni lik kog tumači Milica više neće postojati.

 

Mnogi su iznenađeni ovim postupkom, s obzirom na to da lik Ade Kanački glavni i sve se dešava upravo oko nje. Ostaje da vidimo kako će sve nadalje izgledati, a ova serija je poznata po brojnim drugim zanimljivostima.

Naime, kada se u jednoj od prethodnih sezona pojavio lik Olge Ožegović, mnogi nisu znali da je ona i u stvarnom životu supruga jednog od glavnih glumaca. Olgu tumači glumica Kristina Savić koja je u braku sa Vladanom Savićem, popularnim kao Ivan Ožegović.

Kristina je završila muzičku školu, a 1995. primljena je na klavirski odsek Akademije u Novom Sadu. Diplomirala je na ovom odseku kao jedan od najboljih studenata generacije.

 

Olga Ožegović
foto: Youtube Printscreen


Kristina je, tokom svog muzičkog školovanja, radila sa mnogim bendovima, da bi 1998. postala stalni član pratećeg benda Zdravka Čolića, u svojstvu pratećeg vokala. Iste godine počela je da radi u Pozorištu na Terazijama, kao solista hora.

Ona je u periodu od 2009. do 2012. nastupala je s Ivanom Bosiljčićem na njegovim muzičko-poetskim večerima. Posebno interesantn činjenica jeste da je 2013. nastupila na Beoviziji, a tekst za numeru "Za tebe živim" napisao je njen suprug.

 

 

makonda-tracker