za ponos

Ona je sestra Jane Milić: Cenjena u svetu, vrlo uspešna, a kilometri ne mogu ništa njihovoj sestrinskoj ljubavi

0

Životni put Ane Milić, sestre naše popularne glumice, vrlo je interesantan, a Jana ne krije koliko je ponosna na nju

foto: ATA Images
foto: ATA Images

Glumica Jana Milić oduševila je regionalnu publiku mnogim ulogama, ali najveću popularnost donele su joj one u hrvatskoj seriji "Larin izbor" i srpskoj "Istine i laži".

 

Ona je, pored glume, izuzetno posvećena porodici, posebno sinu Đorđu, kojeg je dobila sa suprugom Mišom Ilićem. Uz to, ona je izuzetno bliska sa sestrom Anom, s kojom nema priliku da provodi mnogo vremena.

 

Kako je jednom prilikom Jana ispričala, njena sestra je zaposlena na montrealskom Univerzitetu Makgil, jednom od najcenjenijih na planeti.

 

 

Pored toga, jednom prilikom je proglašena građankom meseca i učestvovala je u brojnim projektima.

 


Moja sestra radi na Makgilu, najpoznatijem i najprestižnijem univerzitetu u Kanadi, a živi u kraju koji se zove Mala Italija u ulici Sen Loren, gde su načičkani italijanski kafei i restorani. Najbolji kapućino u gradu pila sam u kafeu "Italija", gde stariji Italijani gledaju fudbal, jedu sendviče s pršutom i rukolom... – prisetila se Jana u jednom razgovoru za Hello.


Kako je objasnila, sa sestrom je uvek imala lep odnos.


Ana i ja smo i ranije bile bliske jer, naravno, imamo samo jedna drugu – istakla je Jana.

 


Ona je objasnila da bi se osećala sebično kada bi žalila što sa sestrom ne provodi više vremena.


Ne mogu da budem sebična i da kažem da mi je krivo što ne živi u Srbiji, trudim se da na te stvari gledam drugačije. Ona je obrazovana i sposobna žena, dobra majka i sestra, našla je svoj put u Montrealu, radi na prestižnom koledžu i njena deca su bezbrižna. Meni je to dovoljno – iskrena je.

 

 

makonda-tracker