porodica

Njima je LEPOTA U GENIMA: Nina Badrić podelila fotografiju sa sestrom, a njeno ime se retko čuje i PREDIVNO JE

0

Jedna od najlepših hrvatskih pevačica često deli svoje fotografije na društvenim mrežama, a sada imamo priliku da vidimo i kako izgleda njena sestra 

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznata pevačica Nina Badrić nedavno je pokupila sve simpatije javnosti kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj ima novu frizuru. Kosa ošišana na paž i crna boja učinili su da izgleda poput devojčice.

 

Ipak, tu iznenađenjima nije bio kraj. Samo nekoliko dana kasnije Nina je sa pratiocima podelila još jednu fotku koja je oduševila mnoge.

 

 

Reč je o fotografiji Nine i njene sestre Sunčice Badrić

 

Lepa pevačica je otputovala u Italiju kod sestre koja živi u Rimu. Na prelepim fotografijama smo mogli da vidimo da njih dve uživaju na plaži i dugim šetnjama pored mora. 

 

Nina sestra Sunčica već dugo živi u Italiji, a ima i sina, kojeg Nina jednostavno obožava. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

I kao što se na fotografijama može videti lepota je nešto što krasi obe sestre Badrić. Ipak, mnogi kažu da je Sunčica još zgodnija od Nine i da ima telo na kojem bi joj pozavidele mnoge manekenke. 

 

- Hvala Bogu što mi te darovao. Ti si najlepši dar koji sam dobila u životu. Oduvek i zauvek zajedno. Ti si moj najbolji prijatelj. Ti me voliš bez razloga. Ja sam tvoja snaga. Ti si moja snaga. Uteha. Radost. Život. Sreća. Ti si moje sve. Ti. Ja. Mi. - napisala je ranije Nina.

 

 

 

makonda-tracker