zaboravljena ljubav

Bio je prvi s kojim je razmišljala o braku: Jana Milić i ovaj poznati muzičar su se voleli godinama

2

Šarmantna glumica godinama je srećno udata, a malo je poznato da je pre mnogo godina bila u ozbiljnoj vezi s jednim dobro poznatim mladićem

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumica Jana Milić Ilić, koju publika obožava zbog njenih uloga u serijama "Istine i laži" i "Larin izbor", dugo je u srećnom i skladnom braku s producentom Miodragom Mišom Ilićem.


Par živi idilično, a njihovu sreću upotpunio je sin Đorđe. Kako su mediji pisali pre nekoliko godina, Miodrag i jedna od najlepših glumica na našoj javnoj sceni upoznali su se u liftu, a oni su imali priliku da sarađuju na seriji "Istine i laži".

 

Jana je godinama prisutna u javnosti i prava je miljenica publike, ali se o njenom privatnom životu ne zna mnogo jer ona preferira da u prvom planu budu njene uloge.

 


Tako je mnogima promaklo da je ona pre više od decenije i pre nego što je pronašla ljubav svog života bila u ljubavi s Rastkom Aksentijevićem, frontmenom etno grupe "Biber" i sinom slavnog Dragoslava Pavla Aksentijevića, slikara i pojca crkvene i narodne muzike.

 


Prema pisanju medija, oni su se navodno verili nakon godinu godinu i po dana veze, što oni nikad nisu potvrdili, a Jana je tada istakla da je srećna pored poznatog umetnika.


U emotivnim odnosima ništa ne planiram, pa ni udaju, ali je Rastko prvi partner s kojim sebe mogu da zamislim u braku – istakla je glumica.

 


Ona je ranije pričala da je osnova njihovog skladnog odnosa prijateljstvo.


Nikada nisam znala da odgovorim na pitanje kakav je moj tip idealnog muškarca, ali pretpostavljam da je to sve ono što ne znam rečima da opišem. Rastko me je osvojio sobom, svojom inteligencijom, skromnošću i načinom na koji je vaspitan. Nas dvoje smo, pre svega, dobri prijatelji. Svi mi tragamo za nekom osobom koja će nam odgovarati u svemu, ali uverena sam da se to teško pronalazi – izjavila je ona jednom prilikom.

 

 

 

 

 

makonda-tracker