jako tužno

NAJPOTRESNIJA ISPOVEST GLUMICE O MAJČINOJ BOLESTI: Rekli su da je POSLEDNJI stadijum raka, a onda je postajalo SVE GORE

1

Jana se rasplakala prilikom gostovanja u emisiji, pa otkrila šta se krije iza njenih suza...

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Jana Ilić Milić, koju publika voli u seriji Istine i laži, ispričala je detalje tužne priče o strašnom periodu kada su saznali za bolest njene majke, nakon čega je ubrzo usledila i smrt. 

 

Naime, Jana je gostovala u emisiji "Balkanskom ulicom" kod Vesne Dedić, gde je pevačica Saška Janković optevala Luisovu pesmu "Ne kuni me, ne ruži me majko", nakon čega se glumica rasplakala. Ona je objasnila šta se krije iza njenih suza...

 

- Imala sam dvadesetak godina kada mi je umrla majka. Sve se desilo brzo, imala je rak. To je bila prekretnica u mom životu. Trebalo da spremam diplomski ispit, niko nije bio tu, sestra je već tada bila u inostranstvu... Mislili smo da nije ništa strašno, dali su pogrešnu dijagnozu. Pošto joj je bilo loše odvela sam je u Sremsku Kamenicu i rekli su da sumnjaju na rak, a onda da je u pitanju poslednji stadijum i eto... Mi smo provele dve i po nedelje zajedno u apartmanu. Ona je uzela krevet, a ja sam spavala sa njom tu, nismo se razdvajale dve nedelje. Bilo je momenata kada me ne prepozna, kada je mislila da sam Sloba Milošević. Tada sam promenila najviše uloga u životu. U početku sam želela da joj objasnim, ali kad sam videla kako ide, bilo mi je okej da budem i Jerotić i medicinska sestra. Svaki dan sam joj kupovala novine, čitala i jedno jutro sam otišla po novine i nje nije bilo u sobi - ispričala je Jana.

 

foto: Youtube Printscreen

 

- Bilo je dana bez bolova kada je znala da sam ja - ja i to su bili najlepši momenti. Bila je tako hrabra žena, ponosna, inteligentna i tako se držala do kraja! Nikada nisam upoznala osobu sličnu njoj. Iz tog razloga tako reagujem na te pesme... Izvinite što mucam... Ljudi kažu kako se te stvari menjaju, meni je ta bol ista... I sada kada sam i ja postala majka i kada mogu da svhatim neke njene žrtve, savete, postupke, tek sada mogu da se poistovetim - kaže Jana.

 

Ona će uskoro proslaviti rođendan, i to baš 31. decembra.

 

- Mamu sam namučila, svi su slavili, a ona se porađala. Nadam se da je dobila najbolji poklon - objasnila je glumica.

 

 

makonda-tracker