sportska familija

Nole nije jedina svetska zvezda u njihovim životima: Sestri Jelene Đoković kum je najpoznatiji Crnogorac na svetu

2

Sestra supruge našeg najboljeg tenisera godinama je u braku s poznatim košarkašem, a malo je poznato da je njihov kum prava svetska "faca"

foto: Credit: Stefano Marotta / LaPresse / Profimedia
foto: Credit: Stefano Marotta / LaPresse / Profimedia

Jelena, supruga našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, koji je ovogodišnji osvajač prestižnog Vimbldona u Engleskoj i jedan od najboljih sportista sveta ikada, ima sestru koja je uspešna blogerka.

 

Njena sestra od strica zove se Ana Bogdanović i u svojim blogovima najviše piše o modi, ali i zdravoj ishrani.

Deo njenog opusa možete videti i na Instagramu, pošto tu redovno objavljuje detalje iz svog porodičnog života sa mužem i sinom.

 

 

Ana je inače udata za nekadašnjeg košarkaša, koji je nosio dresove oba beogradska večita rivala, Zvezde i Partizana, ali i brojnih drugih klubova – Luku Bogdanovića.

 

Momente iz njihovog srećnog i skladnog porodičnog života možemo videti na društvenim mrežama, za koje se često fotogafišu sa svojim sinom Viktorom.

 

Međutim, Novak nije jedina svetska zvezda u njihovim životima, jer je njAnin i Lukin kum čuveni košarkaš i velika NBA zvezda.

 

Nikola Peković
foto: Nebojša Mandić

U pitanju je nekadašnji košarkaš Nikola Peković, koji je skoro jednu deceniju žario i palio terenima NBA lige. Noseći dres Minesote on je stekao status jednog od najboljih centara u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

 

Nikola Peković
foto: EPA/LARRY W. SMITH CORBIS OUT

Ana i Luka su venčali su se 2015. godine u Sremskoj Kamenici, a venčanju je naravno prisustvovala supruga našeg najboljeg tenisera i njena sestra - Jelena Đoković. Kum na svadbi je bio upravo gorostast iz NBA Nikola Peković, koji je svojevremeno zajedno delio teren sa Lukom u beogradskom Partizanu.

 

 

 

 

 

makonda-tracker