naslednica

Gledali smo je u obožavanoj seriji: Ova prelepa mlada glumica je unuka Ljiljane Stjepanović

3

Još od malih nogu, divila se svojoj baki i sanjala da postane glumica, a Ljiljana je na vreme prepoznala njen dar

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Gledaoci serije "Selo gori, a baba se češlja" verovatno su upamtili devojčicu MIlicu, unuku Radašina i Radojke, a malo je poznato da je nju odigrala Ksenija Repić, unuka glumice Ljiljane Stjepanović.


Ona se kao mala devojčica pojavila i u jednoj reklami sa svojom bakom, jednom od najvećih umetnica naše glumačke scene, a ona je više puta istakla da joj je Ljiljana uzor i da se ponosi time što liči na nju.

 

Imam razmak između zuba na baku, i dosta ličim na nju kad je bila mlada. Volela bih da postanem glumica, jer mislim da su glumci večita deca, a ja ne bih nikad želela da odrastem – ispričala je pre nekoliko godina Ksenija.

 

1 / 5 Foto: repic____/Instagram


Pre tri godine, Ksenija je upisala glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, a među kolegama na studijama su joj i Aleksej Bjelogrlić, sin Dragana Bjelogrlića, i Đuro Brstina, sin legendarnog Branimira Brstine.


Ona dok studira stiče iskustvo, pa je igrala u predstavi "Miris kiše na Balkanu", kao i u seriji "Močvara".


Njena baka Ljiljana Stjepanović ne krije zadovoljstvo i sreću što je unuka pošla njenim stopama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenija Repic (@repic____)


Ksenija je već sa godinu i po dana odgledala jednu od mojih predstava, a budući da sam je stalno dovodila na probe, ona je pravo pozorišno dete koje je raslo iza kulisa. Za nju je scena prirodan ambijent i nije neobično što ju je toliko zavolela. Bila je veoma mala kada je počela da pravi "pjedstave" za sve nas u kući, sa četiri godine držala sam joj časove glume, a ona je sve upijala – ispričala je glumica jednom prilikom.


Ona je na vreme prepoznala Ksenijin dar, a posebno je raduje jer njena unuka uživa u ovom poslu.

 

ljiljana stjepanović, Ljiljana Stjepanović
foto: Dragana Udovičić

Tada sam jasno uočila da je talentovana za glumu. Bila sam ponosna jer nisam od onih glumica koje kažu: Ne daj bože da mi dete bude glumac! Ja sam savršeno srećna u svom poslu, tako da ne vidim razlog zašto bih joj branila da se time bavi – rekla je Ljiljana.

 

 

makonda-tracker