savršeno usklađeni

Da li znate da su njih dvoje muž i žena? On je kum Slobode Mićalović, ona ćerka velikog glumaca - u braku su 16 godina

0

Mnogi za njih kažu da su jedan od najlepših glumačkih parova u Srbiji 

foto: Milan Maricic/ATAImages
foto: Milan Maricic/ATAImages

Na daskama koje život znače započele su mnoge filmske ljubavi. Jedna takva dogodila se pre više od 16 godina kada su se upoznali Igor Đorđević i Zorana Bećić.

 

Njih dvoje imaju dug i vrlo lep brak, a kada god smo imali prilike da ih zajedno vidimo u javnosti jednostavno su blistali.

 

 

Tako je bilo nedavno, kada su ih kamere uslikale zajedno na promociji komedije "Džem od kavijara". Njih dvoje cele večeri nisu skidali osmeh sa lica.

 

U ovom novom filmskom ostvarenju glumački par je imao prilike da se zajedno nađe ispred kamere, a čini se da im je bilo veliko zadovoljstvo da budu deo istog projekta.  Na premijeru su došli dobro raspoloženi, a ono što su svi primetili jeste i činjenica da su bili savršeno modno usklađeni.

 

1 / 3 Foto: ATA Images

 

I Igor i Zorana su već iskusni i formirani glumci, a takođe i dugogodišnji emotivni partneri. Na ludi kamen stali su još davno, pre više od 16 godina, a iz njihove velike ljubavi rodilo se i dvoje dece.

 

Ovaj lepi glumački par ima dve ćerkice -  Petru i Blanku. Zorana je više puta u javnosti govorila o njihovom odnosu.  Kako je rekla za domaće medije suprug Igor ju je osvojio romantikom.

 

- Ume da bude vrlo romantičan, često me iznenadi bez ikakvog razloga. Svako jutro jutro mi kuva kafu i pušta me da duže spavam - naglašava ona.

 

Igor Đorđević, Zorana Bećić
foto: ATA Images

 

Igor i Zorana upoznali su se na jednoj žurki dok su još bili studenti. Igor je šest puta tokom večeri Zoranu pitao kako se zove, objašnjavajući da ima lošu memoriju.

 

Ono što retko ko zna jeste to da je Zorana ljubav prema glumi nasledila od oca, čuvenog glumca Zorana Bečića, a snažne umetničke impluse slala joj je mama Vanja Popović, pozorišni kostimograf i scenograf.

 

Igor Đorđević je poznat po ulozi u "Korenima" i on je kum Slobode Mićalović.

 

 

makonda-tracker