"Moj muškarac!"

Zaljubljeni su duže od decenije i žive idilično: Ko je suprug voditeljke Marijane Tabaković?

0

Jedna od omiljenih TV voditeljki godinama je u skladnom braku, a njen izabranik i ona imaju dvoje dece

foto: marijana_tabakovic/Instagram
foto: marijana_tabakovic/Instagram

Popularna voditeljka jutarnjeg programa i dugogodišnja TV novinarka Marijana Tabaković čuva svoj privatni život daleko od medija, zbog čega nije poznato mnogo o tome kako izgleda njena svakodnevica.


Ipak, zna se da je Marijana godinama u skladnom braku, a njen životni saputnik bira da se ne eksponira javno, pa je tako jedva zastupljen na njenom profilu na Instagramu.

 

Suprug šarmantne Marije Tabaković je Ivan Tabaković, s kojim voditeljka ima sina Pavla i ćerku Petru.

 


Ona s vremena na vreme podeli poneki topao trenutak sa suprugom, ali uvek skriva njegovo lice, a u opisu jedne fotografije s letovanja je istakla:


Ne može ti vetar ništa ako priđeš bliže, ako priđeš bliže... P. S. Zna li neko kad prestaje košava? Moj muškarac! Ljubav i ostale đakonije.

 


Voditeljka je, inače, u jednom intervjuu istakla je da sa svojim izabranikom punu deceniju.


– Ivan i ja smo deset godina zajedno, od toga sedam u braku. Nije javna ličnost, građevinski je inženjer. Ima puno razumevanja za jednu Vodoliju, večito zaljubljenu u pozitivne misli. Nepopravljivi sam sanjar. S optimizmom gledam na život i duboko verujem da moramo da cenimo ono što imamo. I kad mi je najteže, pomislim da uvek može gore – objasnila je Marijana jednom prilikom za Hello.

 

 

makonda-tracker