LIČI NA OCA

Suprugu i ćerku nikad ne viđamo u javnosti, a sin je krenuo njegovim stopama: Ovo je NASLEDNIK čuvenog Branimira Brstine

0

Porodica je za njega bila najvažnija stvar u životu, a u ulozi oca se ostvario dva puta.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Čuveni glumac Branimir Brstina ceo svoj život podredio je glumi i porodici. On je godinama u skladnom braku, ali njegovu suprugu nikada ne viđamo u javnosti. 

 

Ćerka Branimira Brstine takođe svoj život krije daleko od pogleda javnosti, a sin je krenuo očevim stopama. Đuro Brstina se već oprobao u glumačkom poslu, a mnogi mu predviđaju blistavu karijeru.

 

 

Kao i otac, i mladi glumac ne voli da se javno eksponira. Poznato je da je cela porodica svoju privatnost ljubomorno čuvala od novinara, a Branimir je postao nešto dostupniji medijima nakon što je izabran za upravnika Ateljea 212, ali je i tada prevashodno govorio o pozorišnim temama.

 

Brstinu su svi obožavali u ulozi mnogi Žitka iz serije "Porodično blago", a gledali smo ga i u ostvarenjima "Ivkova slava", "Vratiće se rode", "Jesen stiže, Dunjo moja", i mnogim drugima serijama i filmovima.

 

Branimir Brstina
Branimir Brstinafoto: Nemanja Nikolić

 

Poznato je da se Branimir u javnosti samo jednom pojavio sa ćerkom, koja je izrasla u lepu devojku, ali i njeno ime i profesija do danas su tajna.

 

Široj javnosti najpoznatiji je najmlađi član porodice Brstina Đuro, koji je rešio da krene očevim stopama – i po izboru fakulteta, ali i po tome što vešto izbegava „sedmu silu“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenija Repic (@repic____)

 

Đuro studira glumu na FDU-u, a studirao je i komunikologiju, na fakultetu na kome je jedan od predavača i glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, a bavio se i košarkom.

 

U domaćim naslovima mogli smo da ga gledamo u seriji "Žigosani u reketu" i seriji "Zbornica". Sličnost sa ocem je više nego očigledna. A s obzirom da je kratko na ekrnaima, već se može reći da je postao miljenik ženskog pola.

 

 

 

 

 

makonda-tracker