pančeta ju je proslavila

Na glumačkoj sceni je 25 godina, a njega krije od očiju javnosti: Evo kako izgleda suprug glumice Sandre Bugarski (FOTO)

3

I dok u seriji "Igra sudbine" ludo voli Tiću, u stvarnom životu ima muškarca koji joj je najveći oslonac 

foto: Instagram
foto: Instagram

Svojom maestralnom glumom čuvena Sandra Bugarski uspela je da privuče pažnju velikog broja ljudi.

 

Uloga Pančete u seriji "Igra sudbine" učinila je da postane jedna od najpopularnijih domaćih glumica.  Njen lik se nekima dopada, dok druge užasno nervira, ali niko ne može da porekne da ona ima harizmu, ali i talenat koji se retko sreće.

 

 

U glumačkoj karijeri dugoj više od 25 godina Sandra je prošla sito i rešeto. Kako je više puta govorila za domaće medije, veliki deo života provela je na točkovima.

 

Uloge su se nizale, a ona je oduvek obožavala rad na daskama koje život znače. Onda je nenadano došla uloga Pančete, a Sara je započela projekat koji joj je promenio život.

 

 

Iako je život promenila, ona je ostala ona ista. Jedina stvar za kojom žali je to što nema dovoljno vremena, kao ranije, za druženje i ispijanje kafe sa prijateljima, ali je zadovoljna i smatra da će i za to doći trenutak.

 

Velika podrška joj je bio suprug, s kojim gotovo nikada nemamo prilike da je vidimo u javnosti. Ipak, retki su momenti kada ona odluči da podeli neku njihovu zajedničku fotografiju, zahvaljujući kojoj možemo da vidimo kako njen izabranik izgleda.

 

 

U poslednjih nekoliko godina Sandra nije delila njihove zajedničke fotografije, a ono što na njenom Instagram profilu ne manjka jesu fotografije sa snimanja nastavka čuvene serije.

 

Sa svojim prijateljima glumcima tokom 3 godine snimanja koliko serija traje stvorila je jedan potpuno prijateljski odnos, a mnoge je zavolela kao da su joj rodbina. 

 

 

Sandra Bugarski je na glumačkoj sceni više od 25 godina, a najviše je bila angažovana u pozorištu. Još od 1995. godine je stalni član BDP, a predstave u kojima je igrala su "Tri klase i gospođa Nušić", "Let iznad kukavičjeg gnezda", "Bar sam svoj čovek", "Ćeif", "Delirijum tremens"...

 

Publika ju je do sada gledala u serijama "Psi laju, vetar nosi", "Pozorište u kući", "Sumnjiva lica", "Senke nad Balkanom" i druge, a najveću popularnost je stekla ulogom u seriji "Igra sudbine".

 

Glumica često voli da se našali kako bi njene "kosti ostale u pozorištu zauvek i niko ne bi ni znao za nju" dok joj se nije desila serija "Igra sudbine".

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker