(foto)

Kao SUPERMODEL! Fotografija Pančete iz "Igre sudbine" iz mladosti kruži internetom — i u pitanju je LEPOTICA BEZ PREMCA

2

Ako ste se pitali kako je Sandra Bugarski, poznata i kao Pančeta iz "Igre sudbine", izgledala u mladosti, imamo odgovor!

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Glumica Sandra Bugarski opčinila je publiku ulogom Marice Pančetović Pančete u domaćoj seriji "Igra sudbine", gde je vrlo brzo postala jedan od omiljenih likova.

 

Prepoznatljiva po svojoj energiji i širokom uspehu, nije joj dugo trebalo da postane miljenica publike i tema domaćih medija, ali, iako je na sceni još od 1996. godine, malo ko zna kako je ova glumica izgledala u mlađim danima.

 

Sandra ne objavljuje često stare fotografije, pa smo, tako, jednom imali priliku da vidimo kako je izgledala kao sasvim mala, u društvu svoje majke, ali znate li kako je izgledala kao devojka?

 

Svakako da su njene sitne kovrdže možda ključni zaštitni znak njene pojave, ali niste znali da je je u mladosti izgledala kao supermodel i lepotica bez premca.
 

 

1 / 10 Foto: Instagram

 

Na društvenim mrežama kruži Pančetina fotografija iz mladosti, a sudeći po njoj, bila je više nego atraktivna i, naravno, lokne su nezaobilazne bile još i tad...

 

 

Kao i danas, krasio ju je prepoznatljiv šarmi velika harizma!

 

 

 

makonda-tracker