teška borba

"Bila sam majka sedam dana": Gledamo je u "Igri sudbine", a retko ko zna za TRAGEDIJU naše poznate glumice

0

Snežanu svakodnevno gledamo u popularnoj seriji, a retko ko zna da je njen život obeležila velika tuga 

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznata glumica Snežana Jeremić Nešković dobila je priliku da zaigra pred filmskim kamerama u seriji "Igra sudbine" gde tumači lik Vasilise Smolenski.

 

Iako je ovog puta dobila pomalo zlu ulogu, u stvarnom životu ona je potpuno drugačija. Uvek nasmejana i šarmantna glumica iskusila je teške trenutke u privatnom životu o kojima je retko kada u javnosti govorila.

 

 

Njenu profesionalnu karijeru obeležio je veliki broju uloga, a nastupa i u pozorištu, jer su daske koje život znače omiljeni deo njenog posla. Ipak, kada je privatni život u pitanju nije bila baš sve tako sjajno. 

 

Njen osmeh krije tugu i priču o gubitku sina, koji je pre osam godina preminuo samo sedam dana nakon rođenja. Beba je bila začeta vantelesnom oplodnjom,a odmah nakon rođenja borio se sa teškim zdravstvenim problemima, koje nije uspeo da prebrodi.  

 

Maleni Mihajlo je izgubio je borbu za život usled srčanih problema, a Snežani i njenom suprugu Predragu Neškoviću ostao je ogroman ožiljak u srcu, tuga i bol.

 

 

Bilo je to 2013. godine. Za mene je to godina sreće, nade, isčekivanja novog života i, naravno, silno željenog deteta. Iskusila sam kako je biti majka, i mada je trajalo kratko, bilo mi je drago što sam videla i osetila sina. Posle toga nam je trebalo tri godine da ožiljci zacele, da se odmorimo i krenemo u novu borbu, jer je vantelesna oplodnja velika mentalna i fizička borba. Ko to nije prošao, ne zna o čemu govorim – rekla je Snežana jednom prilikom za domaće medije.

 

Gubitak deteta je tragedija koja nikada ne prolazi. Rane ostaju zauvek, ali čovek mora da ide dalje. Tako je i Snežana, nakon dugog i teškog perioda ponovo odlučila da krene u borbu za potomstvo. 

 

Snežana Jeremić
foto: Instagram

 

Nakon tri godine, takođe vantelesnom oplodnjom, Snežana i njen suprug Predrag Nešković dobili su ćerkicu Juliju, koja je za njih bila melem na ranu i radost koja je bar malo ublažila bol.

 

- Bila sam nespokojna sve dok se Julija nije rodila, iako je trudnoća bila veoma uredna, bez ikakvih problema i komplikacija. Porodila sam se carskim rezom i nisam reagovala onako kako sam očekivala. Mislila sam da će biti suza radosnica, da će me preplaviti emocije čim vidim bebu, ali bila sam šokirana svime što se događalo i sa mnom i sa njom odmah posle porođaja, pa nisam stigla ni da se obradujem - ispričala je Snežana za "Gloriju".

 

 

Nakon ove trudnoće usledila je još jedna i tada je par Nešković dobio sina Viktora. 

 

Želja da opet budem majka bila je ogromna. Hrabrosti mi nikada nije manjkalo kada je takav cilj u pitanju. Najveća podrška na prvom mestu bio mi je moj suprug Predrag, a onda moja mama Pavica i prijatelji - priznala je ona jednom prilikom.

 

Snežana definitivno nije bila  kao druge trudnice. Njene trudnoće bile su obojene strepnjom i strahom, ali sada je dobila nagradu za sve neprospavane noći, za sve suze i bol... Svakog dana uživa u ljubavi, zagrljajima i radosti sa svojom porodicom.

 

 

Provodimo kvalitetno vreme kad smo zajedno, mnogo pričamo, bez televizora i telefona. Kreativno i sadržajno. Radujem se svakom novom danu s njima i tome da su moji snovi ostvareni. Sve želje koje imam su one osnovne životne. Da smo svi zdravi i da su ljudi oko mene srećni, jer tako sam i ja srećna.

 

Sve ovo je podiglo i nateralo je da krene dalje, da se bori, da se ostvari i u profesionalnom životu. Snežana je dobila priliku da bude deo velikog projekta, a osim toga bavila se i drugim stvarima koje voli da radi. 

 

 

Trenutno je umereno turbulentno. Sinhronizujem crtane filmove dvaki dan, tako da se uloge tu nižu same od sebe, jedna za drugom. Uloga u seriji „Igra sudbine“ je jako lepa. Kao što su svi likovi u ovoj seriji bogati koloritom karaktera i osobina, takva je i moja Vasilisa Smolenski, jaka i moćna žena, sa opasnim ambicijama. Verujte, očekuje nas najuzbudljivija sezona do sada. Atmosfera na snimanju je divna i radujem se svakom radnom danu. Predstave nemam nove u planu, igram samo stare, koje su već na repertoaru. Nijednu ulogu ne želim previše, sve su dobrodošle.

 

Snežana je neizmerno srećna što je njen život krenuo jednim lepim putem, što je uspela da oformi srećnu porodicu i da krene da gradi uspešnu karijeru.

 

Rođena je u Beogradu 9. новембар 1978., a jedno vreme je živela u Pančevu. Snežana je multitalentovana ličnost, bavi se glumom, a pozajmljivanje glasa junacima iz crtanih filmova je njena velika pasija. Osim na televiziji ona glumi i u pozorištu, gde je odigrala veliki broj različitih uloga. 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker