(FOTO)

Prepoznatljiva je po sitnim kovrdžama: Pančeta iz serije "Igra sudbine" promenila frizuru!

0

Glumica Sandra Bugarski, poznata po sitnim plavim uvojcima, nedavno je iznenadila pratioce na Instagramu pokazavši im novu frizuru

foto: Instagram
foto: Instagram

Zaštitni znak glumice Sandre Bugarski godinama je kosa — nemoguće je ne zapaziti je pored gustih i sitnih lokni, a ona je sada rešila da napravi značajnu promenu. Međutim, glumica je ostala verna svojim kovrdžama i promenila "samo" boju kose!


Nekada plavuša, Sandra Bugarski sada ima tamnosmeđu boju kose, a svoj novi izgled je podelila na društvenoj mreži Instagram. Glumica je objavila selfi za koji je pozirala nasmejana i napisala u šali:


Tartufar. Može?

 


Mnoge poznate ličnosti i Sandrine kolege uputile su joj komplimente na račun novog stila, a među prvima se oglasila njena najbolja prijateljica i glumica Milica Milša.

 

Predivno — poručila je ona, na šta je Sandra odgovorila:


Idemo, spremamo se... Nova etapa.

 


Ove poznate prijateljice, naime, nastavljaju uspešnu dugogodišnju saradnju jer je nedavno najavljeno snimanje treće sezone serije "Igra sudbine", koja je za kratko vreme oduševila publiku. Iako je definitivno najavljen kraj serije, ipak će se, zbog velikog interesovanja, snimati još jedna sezona.


― Iskren da budem, kada smo počeli sa celokupnim projektom "Igra sudbine", nismo očekivali ovoliki uspeh, niko se nije nadao da će serija probiti sve rekorde gledanosti. Mislim da nam je celokupna situacija s koronavirusom dosta pomogla zato što su u vreme karantina ljudi bili kod kuće, kraj televizora. Tada su seriju gledali i oni koji možda zbog obaveza u normalnim okolnostima ne bi mogli ― rekao je nedavno producent "Igre sudbine" Marko Jovičić.

 

 

makonda-tracker