konačno

"Sjajno su ga vaspitali i mnogo mi je lep!" Srpska glumica priznala da je u vezi sa sinom Lepe Brene i Bobe Živojinovića

1

Mlađi sin jugoslovenske muzičke dive Lepe Brene i tenisera Slobodana Bobe Živojinovića stalno privlači pažnju svojim ljubavnim životom, čiji je deo odnedavno popularna mlada glumica

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Već mesecima se spekuliše da je nova devojka Viktora Živojinovića , sina Lepe Brene i Bobe Živojinovića šarmantna glumica Milica Tomašević, koju šira publika zna po ulozi Nade u seriji "Igra sudbine", a gledali smo je u više domaćih ostvarenja, pa i u ulozi voditeljke.


Nakon što su mesecima skrivali svoju ljubav od javnosti, Milica je rešila da progovori i priznala da je Viktor ukrao njeno srce.


Viktor je sjajan momak. Kada žene biraju muškarca, treba da gledaju kakvi su mu roditelji, odnosno genetika. Viktor ima sjajnu genetiku, što ne čudi s obzirom na to da mu je majka Lepa Brena, a otac Boba! Sjajno su ga vaspitali, a i mnogo mi je lep — rekla je glumica za Informer.

 

Ona ne krije i da je oduševljena Viktorovim roditeljima, koji se prema njoj ophode onako kako se od velikih legendi i očekuje.


Brena i Boba su divni ljudi. Srdačni su i dobri prema meni. Ništa manje nisam ni očekivala od velike muzičke zvezde i teniske legende — istakla je Milica.

 

1 / 4 Foto: Instagram


Domaći mediji, inače, od kraja prošle godine pišu o ljubavi Viktora Živojinovića i Milice Tomašević, nakon što su viđeni na jednoj beogradskoj žurki.


Nakon Viktorove rođendanske proslave u aprilu, mediji su pisali da je Milica prisustvovala slavlju kao njegova devojka. Izbor blizak paru tada je istakao da Živojinovićevi roditelji ne žele da se mešaju u odabir svojih sinova.

 


Oni se ne mešaju u njegove veze, ali pomno prate kakve devojke dovodi u kuću, a uvek podržavaju snajke koje su vredne — istakao je.


Kako je izvor blizak porodici dodao, Milica Tomašević je "snaha za primer".


Milica je baš uzorna devojka, radi punom parom, tako da nema mnogo vremena za provod. Ona i Viktor se viđaju kad joj se ukaže neki slobodan dan, pošto snimanja znaju i da traju po 14,15 sati — rekao je izvor za "Svet" i dodao da se glumica dopala i Viktorom najstarijem bratu Filipu i njegovoj supruzi i poznatoj pevačici Aleksandri Prijović. — Sa Milicom se lepo slažu i Aleksandra i Filip.

 


Malo je poznato da je Milica svojevremeno proglašena za Mis Kosova, kao i da je pored glume završila i ekonomiju.


Razmišljala sam o arhitekturi, ali je izbor pao na ekonomiju, pa sam uporedo sa onim za glumu polagala prijemni i za ekonomski fakultet i bila prva na rang listi. Onda sam odlučila da završim i jedne i druge studije i bila prinuđena da se snalazim, po tri meseca sam provodila kod kuće i u Beogradu i nekako uspevala da uvek sve uklopim. Bilo je teško, ali sam izdržala, a sad mi ekonomija dobro dođe da se snađem. Čak me i kolege često pitaju za ekonomski ili bankarski savet — izjavila je glumica u jednom intervjuu.

 

 

makonda-tracker