skandal na pomolu

"Dani su prolazili, a od nje ni reči": Supruga Bruklina Bekama iznela neočekivane optužbe na račun svekrve Viktorije

0

Kako ističe izvor, Viktorija Bekam ne razume zašto njena snaha podstiče tračeve o njihovom lošem odnosu umesto da ih ućutka

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Nikola Pelc (27) i sin Dejvida i Viktorije Bekam Bruklin (23) početkom leta rekli su jedno drugom "da" na dugo iščekivanoj romantičnoj ceremoniji u Americi.


Venčanje poznatog para bilo je glavna tema danima u svetskim medijima, a najviše se pisalo venčanici modne kuće "Valentino" u kojoj se Nikola pojavila pred svojim dragim i zvanicama.

 

Mnogi su bili iznenađeni što Nikola nosi venčanu haljinu slavnog italijanskog brenda iako je njena svekrva Viktorija vlasnica modne kuće i poznata dizajnerka, a glumica je sada progovorila o tome kako je došlo do toga da ponese "Valentino". Kako je istakla, Viktorija i ona su se najpre dogovorile da zajedno osmisle venčanicu.

 


Povezale smo se kako bismo počele da dizajniramo haljinu, a onda je prošlo nekoliko dana i nisam čula ništa. Viktorija je pozvala moju mamu i rekla da njen atelje ne može da je napravi – izjavila je Nikola u intervjuu za magazin Grazia.


Šta o svemu misli Bruklin Bekam, pokazuje njegova izjava za isti časopis da je njegova supruga "njegov prioritet" i da "jedno drugo podržavaju 100 odsto".
Glumica je istakla i da je bila vrlo uzbuđena što će sa svekrvom raditi na venčanici.

 


Mislila sam da je to prelepo, da je to tako lepa priča – rekla je Nikola Pelc.


Viktorija Bekam još uvek se nije oglasila poovodom ovih tvrdnji svoje snahe, a izvor blizak porodici tvrdi da ništa od toga nije istina.


On ističe da Nikola Pelc "forsira lažni narativ" i da je Viktorija zbunjena zbog toga što glumica podstiče tračeve o njihovim lošim odnosima umesto da ih ućutka.

 

1 / 6 Foto: Instagram


Iskreno, najzanimljivija stvar u vezi s Nikolom je to što je udata za člana porodice Bekam. Dejvid i Viktorija su pokušali da sklope mir, da pronađu način da se slažu jer bi voleli da provode više vremena sa svojim sinom i njegovom suprugom, da joj požele dobrodošlicu u porodicu, posebno jer Bruklin praktično živi s njenim roditeljima – kaže izvor.

 

 

makonda-tracker