nabavite što pre

S njom možete i u grad i na plažu: Mini-haljina Viktorije Bekam koju možete kupiti bilo gde, a izgledaćete svetski

0

Viktorija Bekam sve više vremena provodi na Floridi zbog fudbalskih obaveza sina Romea koji igra za klub Inter Miami II.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Porodica Bekam se odmara na Floridi, a Viktorija i tamo demonstrira pravi stil i eleganciju čak i kad su u pitanju morske aktivnosti. Nekadašnja Spice Girl svojom pojavom i modnim odabirom je stalna meta paparaca.

 

Dejvid i Romeo Bekam su se odlučili za jednostvane kombinacije, bermude i majice, dok su Harper i Viktorija odabrale haljine. Najmlađa Harper je imala letnju lepršavu haljinicu, ali najviše pažnje je, naravno, privukla haljina Viktorije Bekam.

Ona je nosila kratku belu haljinu na bretele, a takav model je poseban samo zbog toga što se može nositi i na plažu uz japanke, a ako se odlučite za štikle, možete ići i do grada ili na neki bitan događaj.

 

1 / 3 Foto: Mega / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Viktorija često nosi ovakve modele koji svojom jednostavnošću govore dosta toga, a odlični su i za dnevne i za večernje prilike. Dizajnerka je celu kombinaciju upotpunila jednostavnim ravnim sandalama i žutom malom torbom Bottega Veneta čija je cena oko 2.700 evra.

 

 

makonda-tracker