plan ishrane

Već 25 godina jede 2 iste namirnice: Novinarka se 7 dana hranila kao Viktorija Bekam, a rezultati su zapanjujući

0

Viktorija Bekam već decenijama izgleda isto, a za to je glavni krivac njen jelovnik kog se strogo pridržava.

foto: EPA-EFE/NINA PROMMER
foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Kako je jednom prilikom njen suprug Dejvid otkrio, Viktorija Bekam se pridržava jednog istog jelovnika već 25 godina, a iako ona o tome ne govori mnogo, njen izgled je dovoljan dokaz tome.

 

Novinarka Dajen Bourn je prihvatila izazov i odlučila da se nedelju dana hrani kao Viktorija Bekam, ne bi li dostigla njen rezultat.

- Nažalost, u braku sam sa nekim ko jede istu hranu svaki dan. To traje već 25 godina. Otkako sam je upoznao jede samo ribu na žaru i povrće kuvano na pari. Retko kada odstupa od toga - otkrio je jednom prilikom Dejvid.

 

Fudbaler je naglasio i da njegova supruga nikad ne jede prženu hranu, kao ni crveno meso, mlečne proizvode, a kečap i majonez apsolutno nikad nisu na njenom meniju.

 

- Za većinu restorana najgora sam noćna mora. Obožavam malo povrća kuvanog na pari i mrvicu začina. Volim da se hrana priprema na jednostavan način. Obožava tost od celovitih žitarica - ispričala je svojevremno Viktorija.

 

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Novinarka Dajen je pokušala da isprati pravile Bekamove, a rezultati su je iznenadili. 

 

- Krenula sam sa najskupljom ribom, bakalarom, ali sam bila prilično razočarana. Pokušala sam to da nadoknadim povrćem, ali sve je bilo bljutavo. Otišla sam u krevet prilično gladna i nervozna, jer je ispred mene naporna sedmica - ispričala je ona.

 

Viktorija Bekam, Viktorija Bekam u crnoj haljini
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dajen nije imala energije, bila je stalno gladna, a kad je stala na vagu, videla da je da nije smršala ni kilogram. Pritom, riba i povrće koje je jela koštali su je nedeljno oko 70 evra, što finansijski nije bilo održivo.

 

Ona je rešila da prekine eksperiment, a nama ostaje večna misterija kako Viktorija Bekam jede istu hranu, izgleda zanosno, a uz to je uvek puna energije.

 

 

makonda-tracker