OTVORENO NEPRIJATELJSTVO

Nije rekla ni reč, a ponizila ju je kao niko: Viktorija Bekam SNAHI dala do znanja da je za nju NEVIDLJIVA

0

Čuvena modna kreatorka nije u dobrim odnosima sa suprugom svog sina Bruklina Bekama

foto: Instagram
foto: Instagram

Sin poznatog para Viktorije i Dejvida Bekama, Bruklin Bekam nedavno se obavezao na večnu ljubav svojoj izabranici Nikoli Pelc.

 

Oni su upriličili luksuzno venčanje, bilo je sve kao iz bajke, ali izgleda da su postojale neke stvari koje javnost nije imala odmah prilike da vidi. 

 

 

Prema pisanju stranih medija, između Viktorije i Nikole došlo je do nesuglasica, a svekrva se potrudila da umešta prste u sve, što je dodatno iziritiralo mladu Nikol.

 

Nikol joj nije ostala dužna, pa je jednom prilikom na društvenim mrežama rekla da je Bruklin celog života gledao kako će da ispuni tuđa očekivanja, aludirajući pri tome na njegove roditelje. To je Viktoriji još više zasmetalo, a sada je pronašla način da joj se na neki način "osveti".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saliha Baylar (@sali__bay)

 

Nikol i Bruklin su se zajedno fotografisali za poznati magazin Vog, a onda je Viktorija izdvojila samo one fotografije na kojima je Bruklin sam. Nizali su se komentari, a jedan od njih je bio i: 

 

Izgledaš predobro.

 

Ona je preskočila one fotografije na kojima su Bruklin i Nikol zajedno, pa je svima bilo jasno da je ona zapravo želela samo da snajki da do znanja da je ona uopšte ne zanima.

 

Kako prenose strani portali, ovo je bila svojevrsna uvreda za Nikol, jer je Viktorija svojim ponašanjem pokazala da je Nikol za nju poput vazduha i da je ne primećuje. 

 

 

Netrpeljivost među njima pojavila se onog trenutka kada je Viktorija naprasno odlučila da ne želi da kreira venčanicu za izabranicu svog sina. Od tada, napetost samo raste, a Nikol na sve načine pokušava da Bruklina odvoji od roditelja tako što ga sve više vezuje za svoju porodicu.

 

On je već počeo da donosi poslovne odluke u konsulataciji sa Nikolinim ocem, poznatim biznismenom Nelsonom Pelcom.

 

 

 

 

makonda-tracker