IMALI SU I POVOD ZA SLAVLJE

Noć od 1.400 evra je prava sitnica, ali imali su JEDAN USLOV: Detalji luksuznog letovanja Bekamovih u Hrvatskoj

0

Dejvid i Viktorija Bekam su proslavili 23. godišnjicu braka, a poznati par je sad podigao veliku medijsku prašinu u regionu svojim odmorom u Hrvatskoj gde uživaju na Jadranskom moru.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dejvid i Viktorija Bekam su već obeležili svoju godišnjicu braka u Parizu i Veneciji, a sada su rešili da u još jednom delu sveta proslave bitan datum, ali ovog puta su imali dupli povod jer su slavili i 11. rođendan ćerke Harper.

 

Poznati par je odseo u kompleksu Lopud 1483, a ispred hotela je postavljeno i njihovo obezbeđenje, kako piše Dubrovački dnevnik. Nakon raskošne svadbe sina Bruklina i brojnih putovanja, letovanje u Hrvatskoj je za Bekamove prava sitnica, pa je tako cena od 10.000 evra za zakup celog kompleksa za deset osoba, samo jedno obično letovanje ako pitate Viktoriju i Dejvida.

Noć u ovom luksuznom kompleksu košta oko 1.400 evra, a Bekamovi žele da priušte sebi sav luksuz, pa su tako i posetili najpoznatiji restoran na ostrvu Šipan, ali uz uslov da ih niko ne fotografiše. 

 

Slavni fudbaler i dizajnerka vole naš region, pa su tako 2018. izazvali pravu pometnju kada su u tajnosti stigli u Crnu Goru i letovali na Svetom Stefanu, isto u jednom od najluksuznijih kompleksa koji tamo postoje. O njima je tada brinula morska policija i 40 telohranitelja.

I uprkos brojnim aferama Dejvida Bekama o kojima se pisalo, o preljubama i svađama, oni su opstali 23 godine, a Viktorija je uz zajedničku fotografiju dodala kratki opis koji potvrđuje da im glasine ne mogu ništa.

 

- Kažu da on nije duhovit, kažu da se ja nikad ne smeem, rekli su da nećemo potrajati. Danas slavimo 23 godine braka. Dejvide, ti si moje sve, volim te mnogo - zaključila je Viktorija.

 

 

makonda-tracker