licemerno

"Kako zarađuješ? Pa, ja sam se RODIO!" Bruklin Bekam na meti podsmeha nakon što je provozao automobil od MILION FUNTI

1

Iako je sin Viktorije i Dejvida Bekama ubeđen da je dovoljno pratiti svoje snove da bi imao luksuz o kom sanja ceo svet, britanska javnost nije tako ubeđena. 

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bruklin Bekam (23), sin Dejvida i Viktorije Bekam, godinama pokušava da pronađe svoj idealan posao, a nakon kraće fotografske karijere, odnedavno je kuvar.


Štaviše, on je navodno toliko uspešan da je pre nekoliko dana pazario automobil McLaren P1, čija cena iznosi čak milion funti, a upravo je ova kupovina napravila pravu buru na Tik Toku i u britanskim medijima.

 

Bruklina je, naime, nedavno ismejao tiktoker Danijel Mek, koji je sreo sina poznatog para dok je sedeo u svom novom automobilu. Danijel je snimio ovaj susret i pitao Bruklina: "Čoveče, čime se baviš? Automobil ti je neverovatan! Kako zarađuješ za život?", na šta mu je mladi Bekam odgovoro da je kuvar. "Jesi li ti najbolji kuvar na svetu?", pitao je Danijel i tražio Bruklinu savet kako uspeti u kulinarstvu, a Dejvidov i Viktorijin sin je rekao: "Samo pratite svoju strast i radite ono što vas čini srećnima".

@itsdanielmac Bruh What Even Is A “Chef Name 😅💀@brooklynbeckham #mclarenp1 #p1 ♬ original sound - DANIEL MAC

Ovaj kratak susret razjario je korisnike Tik Toka i čitaoce britanskih portala, koji smatraju da je licemerno tvrditi da si automobil od milion funti zaradio kao kuvar, budući da nije poznato da Bekam zapravo zarađuje od ovog posla. Štaviše, mnogi veruju da Bruklina izdržavaju roditelji i da se on razmeće njihovim bogatstvom, zbog čega je pomalo dvolično to što je njegov savet za uspeh – pratiti snove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham


"Kako zarađuješ? Pa, rodio sam se", "Roditelji mu imaju 380 miliona funti, a mu je iz milijarderske porodice, sigurno je zaradio ovo tako što je pratio svoje snove", "Najviše što je taj dečko napravio je sendvič, znate kakve ja sendviče pravim, gde je moj McLaren P1?", "Zar pre nedelju dana nije bio fotograf?", "Čime se baviš? Moji mama i tata su bogati"... neki su od negativnih komentara na Bruklinov račun.


Ovo nije prvi put da javnost ismeva Bruklina Bekama jer se hvali isvojim poslovnim uspesima. Tako je pre dve godine, dok se još bavio fotografijom, on došao do posla o kom sanjaju svi umetnici – fotografisao je legendarnog režisera sera Dejvida Atenboroa povodom njegovog dokumentarnog filma A Life On Our Planet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham


Bruklin je podelio neke od fotografija koje su nastale tom prilikom i, između ostalog, napisao:


Uzbuđen sam što konačno delim ove fotografije. Imao sam sreću da me Svetska fondacija za prirodu u Britaniji pozove da se pridružim Dejvidu Atenboru dok je pre izvesnog vremena snimao scene za svoje novi film A Life On Our Planet. Ne mogu da verujem da sam dobio priliku da ga fotografišem. Bio sam vrlo nervozan, ali on je bio tako opušten i ljubazan prema meni, pravi džentlmen.


Ako pitate korisnike Instagrama i čitaoce britanskih medija, Bruklin nije imao "sreću da ga pozovu", već može da zahvali isključivo slavi i uticaju svojih roditelja. Štaviše, pored ovih fotografija na njegovom profilu gotovo je nemoguće pronaći pohvalan komentar, a mnogi kažu da mladi Bekam čak nije ni najmanje talentovan za fotografiju.

 

 

makonda-tracker