srećna

Spakovala kofere i napustila Srbiju: Vesna Dedić dala otkaz, pa otišla na dalek put, uživa u društvu NAJVOLJENIJE osobe

7

Naša poznata spisateljica nedavno je odlučila da sebi da oduška od napornog posla i da se prepusti uživanju

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznata novinarka i spisateljica Vesna Dedić nedavno je objavila da je dala otkaz na televiziji na kojoj je radila, a onda je spakovala kofere i napustila Srbiju.

 

Ceo svoj život posvetila je poslu, ali i odgajanju ćerke Lenke, koja proteklih nekoliko godina živi i studira u Holandiji. Ona je sada već odrasla, samostalna osoba koja ima svoje velike planove za budućnost.

 

 

Mama Vesna joj je velika podrška, a nakon što je diplomirala Lenka je odlučila da je vreme da se otisne u beli svet i tamo nastavi školovanje.

 

Ona će na doktorske studije otići u Los Anđeles, a majku Vesnu je povela na put kako bi zajedno videle gde će njena naslednica boraviti narednih nekoliko godina. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 

Tom prilikom ponosna majka je na svom Instaram profilu podelila njihovu zajedničku fotografiju uz dirljive reči:

 

- Moja dvadestjednogodišnja kcerka me uzela za ruku i povela na mesto gde će narednih pet godina pohađati doktorske studije iz biofizike. U jednoj laboratoriji na UCLA na radnom stolu stoji uramljena moja i Lenkina fotografija koju bih ja rado dala svim novinama da se malo hvalim, ali mi je zabranjeno - napisala je ponosna Vesna.

 

 

 

makonda-tracker