Ko se najbolje obukao?

Tamara Dragičević u efektnom kompletu, Anđelka u supermini haljinici, a Kilibarda... Poznati na koncertu Zdravka Čolića

0

Na crvenom tepihu prodefilovale su brojne modne kombinacije koje vam mogu poslužiti kao inspiracija.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Četvrte, završne večeri drugog internacionalnog muzičkog festivala Banja Luka Fest publika je uživala u koncertu Zdravka Čolića i filharmonijskog orkestra na velikoj sceni tvrđave Kastel.

 

Ova manifestacija okupila je brojne poznate ličnosti koje su svojim prisustvom uveličale ovaj festival. Koncert muzičke zvezde bio je jedan od povoda koji je takođe glumce, glumice, pevačice, novinarke i mnoge druge okupio na jednom mestu kako bi oni uživali u notama pesama kao što su "Krasiva", "Noć mi te duguje", "Ajde, ajde Jasmina"...

 

 

Među damama koje su se pojavile na crvenom tepihu u Banja Luci bila je glumica Anđelka Prpić koja je obukla zanimljivu belu top haljinicu koja je naglasila njenu vitku figuru. Na sve ovo odlučila je da doda i svetloroze sandale koje su se savršeno slagale uz sako koji je ona iskombinovala sa ovim cipelama. Kompetan izgled upotpunila je i decentnim satom. 

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Na crvenom tepihu joj se pridružila i voditeljka Marija Kilibarda koja uvek bira komade koji joj odlično pristaju, ali i dovoljno naglašavaju njen seksepil. Odlučila se za crni kombinezon zanimljivog dizajna sa velikim dekolteom. 

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Glumica Sloboda Mićalović, pevačica Jelena Tomašević i novinarka Vesna Dedić odlučile su se takođe za vrlo interesantne kreacije. Sloboda i Jelena ovaj put nisu eksperimentisale sa bojama, pa su se odlučile za proverene crne komada koji su im savršeno stajali. Vesna je obukla nešto otvoreniju belu haljinu koja se savršeno uklopila za ovu priliku. 

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Crvenim tepihom je prošetao i glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina koji su kao po običaju došli savršeno odeveni. Glumica je izabrala sivo odelo koje je "razbila" narandžastim sandalama, dok je Petar svoje pantalone uklopio uz Tamarine komade i dodao svetlu košulju. 

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker