liče li

O njoj više NE SME da priča: Ovako izgleda ćerka Vesne Dedić koja je mami ZABRANILA da je pominje u medijama (FOTO)

0

Kako voditeljka navodi, ona bi jako bila srećna da može da priča svima koliko je ponosna majka, ali joj ćerka ne daje dozvolu za to.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Voditeljka Vesna Dedić već duže vreme je jedno od najprepoznatljivijih TV lica na domaćoj medijskoj sceni. Ona je uspela da se ostvari na mnogim poljima, a veoma je ponosna i na svoju ćerku Lenku, koju ima iz braka sa Srđanom Milojevićem. 

 

Njena mezimica joj je kako kaže voditeljka "zabranila" da o njoj priča u medijima, ali je ipak kao ponosna mama samo malo otkrila koliko je ponosna na nju.

 

— Pod jedan, Lenka je meni zabranila da pričam o njoj. Ja bih jako volela da se hvalim kao majka, imam dosta razloga za to. Ona je sa 21 godinu mnogo uspešnija od mene u svakom smislu. Uspešnija i bolja od mene — ponosno kaže Vesna, koja je uživala i uživa u svakom trenutku majčinstva.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Lako sam preživela njen period odrastanja, jer kad ti rodiš dete, rodiš ga sa svešću da si odgovoran za razvitak te ličnosti muškog ili ženskog pola. Ne rađaš dete sebi, nego za svet. Znala sam kad je bila beba kako da menjam pelene, da čitam knjige u periodu kad od bebe postaje devojčica, pubertet sam znala šta je. Uloga kako u prijateljstvu, tako i u roditeljstvu i u ljubavi, da upoznam ličnost i da se jedna drugoj prilagođavamo. Dosta mi je lako pao taj pubertet, iako je za roditelje jako šokantno — ispričala je, ali ipak priznaje da joj je žao što nema više dece.

 

 

Nisam pravi sagovornik na tu temu, meni je bilo lako sa detetom, Bog me je pogledao. Već sam to i rekla, ali moja najveća žalost u životu je što nisam rodila petoro, mislim da je tako život sklopio kockice. Volela bih da stojim pred vama kao majka petoro dece i svi bi bili voljeni i svoji, divni — iskrena je Vesna Dedić za "Republika.rs".

 

 

 

 

makonda-tracker