tako ponosna na nju

NIKADA je ne pokazuje javno: Evo kako izgleda lepa Lenka, ćerka Vesne Dedić (FOTO)

2

Vesna Dedić, kao i svake godine, poželela je svojoj mezimici Lenki srećan rođendan najemotivnijom ljubavnom porukom

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić vrlo često govori o tome koliko je ponosna na svoju ćerku Lenku Milojević, ali malo ko zna kako ona izgleda. Poznato je da je Lenka otišla u Holandiju na studije, te da niže uspehe, ali Vesna vešto uspeva da sakrije detalje intime svoje mezimice.

 

 

Kako je Lenka proslavila 21. rođendan, Vesna je podelila dve njene fotografije: jednu iz vremena kad je Lenka bila beba, drugu ‒ iz doba pandemije. Ponosna majka napisala je kratko: "Ključ lepog života".

 

 

Bio je četvrtak, 11. januar 2001, pet minuta pre ponoći, kada mi je doktor Ljubić pokazao devojčicu kojoj je već bilo određeno ime Lenka. Pola sata kasnje, okupanu i lepu, doneli su mi je u apartman. Gotovo neverovatno, onog trenutka kada sam je stavila na rame, na televiziji je počela dokumentarna emisija o Lenki Dunđerski. Osećaj divljenja koji sam imala gledajući je tada kako spava u mom naručju ostao je do danas isti. Nisam se divila samo njoj, već i sebi jer sam rodila nešto tako savršeno ‒ pričala je o Lenkinom rođenju Vesna.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Vesna je svojevremeno govorila o tome kako se ponaša kada je u pitanju njena mezimica...

 

‒ Ne bih živa priznala koliko šaljem poruka dnevno ćerki! Šaljem, proveravam da li je videla, najčešće nije videla... Onda nastavim uporno da pišem: dobro, Lenka, da li imaš majku, da li ima ikoga ko bi mi danas rekao nešto lepo, onda, da li postoji mogućnost da dobijem bar poljubac... I ja kukam ‒ pričala je Vesna u "Premijeri".

 

 

makonda-tracker