NASTAVILA JE DALJE

"Zaboravila sam kako taj čovek izgleda": Vesna Dedić o BIVŠEM mužu i RITUALU posle emisije koji joj je OBAVEZAN

1

Vesna Dedić je naša poznata voditeljka kroz čiju emisiju je prošlo nebrojeno mnogo poznatih i značajnih ličnosti.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vesna Dedić retko priča o svom privatnom životu, poznato je da je razvedena i da ima ćerku Lenku.

 

Voditeljka ističe da goste uvek bira na osnovu svog osećaja i da sada dosta stvari radi na osnovu višegodišnjeg iskustva.

 

Vesna uvek rado govori o tome koliko je značajna podrška njenih najbližih i da je ćerka uvek tu za nju.

 

- Lenka ćerka je moj ozbiljan navijač. Retko gleda moje emisije, kritikuje da moram da menjam scenografiju, da mora da bude malo modernije, stajling, a najviše me je kritikovala što sam skromna. Niko od nas ne sme da bude zatvoren u krugu porodice iako je tu najsigurnije, imam podršku od kolega i prijatelja, i učenika iz radionice u kojoj sam predavala - rekla je ona.

 

Voditeljka kaže da nikada u toku emisije ne pije i da sve što stoji na stolu su uglavnom sokovi, ali ima značajan ritual nakon snimanja.

 

- Nikada u životu nisam pila alkohol tokom emisije. Sve što stoji tamo na stolu je sok od borovnice, jabuke, voda. Ne bih se osećala prijatno da pijem i vodim emisiju. Nikada ne jedem pre emisije, treba mi snaga i adrenalin, u pauzama pojedem malo. Ritual posle emisije je da obavezno idem u kafanu, najčešće sa Dunjom i tu jedem roštilj i popijem jednu rakiju, i dve čaše vina i bude mi taj dan, u kojem čujem ozbiljne životne priče, lepši i lakši. Normalnija se vratim kući, pošto nikada ne donosim posao kući - izjavila je Dedićeva.

Ona je naglasila da je uvek zaljubljena, ali da ne želi nikada da priča o svojim udvaračima, zasad je posvećena novom romanu, te svu zaljubljenost koju oseća, pripisuju istraživačkom novinarstvu.

 

Vesna Dedić se razvela kada je njena ćerka imala samo 4 godine, te je izjavila kako se bivšeg muža skoro i ne seća.

 

- Razvela sam se pre 16 godina, zaboravila sam kako taj čovek izgleda, nismo se sreli godinama, morala bih da pustim kasetu sa svadbe da ti kažem da li sam bila u venčanici. Hoću uvek da pričam o razvodu kao svom iskustvu, ali o tom čoveku zaista nema potrebe. Oboje smo nastavili svoj život - zaključila je Vesna.

 

 

makonda-tracker