srećna

Spakovala kofere i napustila Srbiju: Vesna Dedić dala otkaz, pa otišla na dalek put, uživa u društvu NAJVOLJENIJE osobe

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

niki

27-08-2022 13:00h
Bolesne opsesije mame ,nije ni cudo sto se muskarci zale na taste.Slika na poslu sa mamom,svaki normalan lik ce pobeci

Predrag

27-08-2022 15:27h
Svaka čast za ćerkinu želju da se obrazuje.

Milan

28-08-2022 14:59h
Mama vesna ucini jedno dobro delo, ne vracaj se vise ko boga te molim

Mile

29-08-2022 05:03h
Kakva seljančura . . . Bolest neizlečiva . . . "Slučajno" rođena u Osijeku . . . Fuj 😘

Vera

29-08-2022 14:04h
Nasa poznata novinarka i, obaska, spisateljica ?!? Mozda za citaoce iz Zadruge, Parova i Velikog brata.
Ali, da, lepa zena, slazem se.

Ксенија

29-08-2022 18:08h
Ја мислила да се најзад вратила у Црну Гору! Еееее! Кратко ми беше радовање! Неће она никуд из Београда. Ту је њена клијентела - Задруге, Парови, старлете... Добро да јој се дете измакло из тог полусвета.

Saturnija

11-07-2023 14:39h
Ljudi zaboravljaju da je Vesna Dedić urednica i voditeljka kultne emisije Balkanskom ulicom koja predstavlja istorijsko kulturno dobro sa zapisima o mnogim znamenitim ličnostima. Svako dobro želim njenoj ćerki i njoj da uz ćerku uživa u životu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: