POGLEDAJTE

U čuvenoj seriji glumi NJEGOVOG NEPRIJATELJA, a u stvarnosti su BRAĆA: Da li ste znali za ovaj detalj o Ammaru Mešiću?

0

Popularna serija Igra sudbine je okupila brojna velika imena iz sveta glume, a među njima ima i onih koji su porodica i u stvarnom životu.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Mladi glumac Ammar Mešić igra popularnog Strahinju u seriji, a zanimljivo je da lik kog tumači njegov brat je zapravo u seriji njegov veliki neprijatelj.

 

Malo je poznato da su glumac Ammar i Deni Mešić rođena braća, pa im se sada ostvario san da dele isti kadar na snimanju velikog projekta. Zanimljivo je da su obojica završili glumu, samo što je stariji Ammar studirao u Nišu, dok je Deni bio u Sarajevu.

- Glumili smo zajedno kao deca u amaterskom pozorištu u Prijepolju, a otkako smo počeli profesionalno da radimo, maštao sam o tome da se jednog dana nađemo u istom projektu. Posle studija ostao sam u Sarajevu. Nedavno sam dao intervju za jedan tamošnji magazin i mama je to podelila na društvenim mrežama. Scenarista Žarko Jokanović je to video i pozvao Ammara da mu da moj kontakt. Došao sam na kasting i dobio ulogu. Igram manekena Zavišu Agbabu koji će Ammarovom liku prilično zakomplikovati život - rekao je Deni.

 

Ammar ističe kako je ponosan na svog mlađeg brata i baš se obradovao što će imati priliku da zajedno rade.

- Pošto sam već duže vreme u glumačkom poslu, imam, pored ostalog, zadatak da pomognem mlađem bratu. Smatram to svojom obavezom i prema drugim mlađim kolegama koje zovem na kastinge i obaveštavam o novim projektima. Sad se na snimanju osećam baš posebno jer znam da kraj sebe imam rod najrođeniji. Pre neki dan smo snimali prvu zajedničku scenu. Kad smo stali pred kamere, uopšte nisam imao utisak da je ispred mene mlađi brat već lik kog on tumači, a koga baš ne volim. To je stvarno čudno osećanje, biće zanimljivo gledati ga kako iz privatnog prelazi u profesionalni odnos, što nimalo nije lako. Imaćemo čak i tuču, a to svakako neće biti prva tuča u našim životima - izjavio je Ammar.

Ammar Mešić je dodao i da ovo sigurno nije jedini projekat na kom će braća raditi zajedno i da je samo bilo pitanje kada će se to dogoditi prvi put, a serija Igra sudbine je njima i u bukvalnom značenju bila igra sudbine.

 

 

makonda-tracker