noviteti

Ova velika GLUMICA nije jedini novi lik u seriji "Igra sudbine": Milica Mišla otkrila ko se pridružio EKIPI na snimanju

1

Osvrnula se na situaciju koja će sve obradovati... 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Glumica Milica Milša i scenarista serije "Igre sudbine" i njen suprug Žarko Jokanović gostovali su u jutarnjem programu i tom prilikom su odlučili su da otkriju šta sve očekuje gledaoce ovog televizijskog ostvarenja. 

 

 

Posle 14.500 napisanih strana nisam siguran da li ja vodim priču ili da priča vodi mene. Neke stvari se otvaraju same od sebe. Krenete jednom ulicom, a završite na sasvim drugom kraju grada, jer se to nameće kao nešto što je sasvim logično i uzbudljivo — kaže Žarko Jokavnović u jutarnjem programu na "Prvoj" i dodaje:

 

1 / 3 Foto: Instagram

 

— Tajna uspeha serije je što je ona životna i što mogu da se identifikuju sa nama. Mi pravimo seriju za naše gledaoce, da bude zanimljiva i poučna — kaže Žarko, dok Milica je otkrila kakva uzbuđenja očekuju gledaoce u seriji.

 

Mira Banjac nije jedini novi lik, uskoro će se priključiti još glumaca. Svašta možemo da očekujemo do kraja treće sezone. Svi koji dođu kod nas kažu da nikada nisu bili na lepšem i voljenijem setu. Toliko su svi time oduševljeni — kaže Milica Milša u jutarnjem.

 

 

makonda-tracker