da li ste znali?

Njegovog oca ste ZAVOLELI u seriji Tajne vinove loze: Popularni Matija iz Igre sudbine je iz VELIKE GLUMAČKE PORODICE

0

Popularna serija Igra sudbine ruši sve rekorde gledanosti, a snimanju novih epizoda se još uvek ne nazire kraj...

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Još na početku smo se upoznali sa likom Matije, koji je predstavljen kao negativac, međutim, kako su epizode prolazile, njegov lik se promenio iz korena.

 

Popularnog Matiju tumači naš glumac Pavle Jerinić, a nejgova pozorišna karijera je prilično velika, pa se tako on može pohvaliti značajnim predstavama koje je odigrao.

Malo ko zna za glumačke gene koje ima Pavle, te tako i ne čudi što je ovoliko talentovan i popularan.

 

Glumčev otac je čuveni Branko Jerinić kog smo takođe imali prilike da gledamo u epizodnoj ulozi pomenute serije, a tu je glumio Matijinog oca. Branko je stalnio član Narodnog pozorišta, a nedavno smo ga pratili i u seriji Tajna vinove loze gde je oživeo lik starog Veljka.

 

Ovo nisu jedini glumci u porodici Jerinić. Naime, njihov rođak je i pokojni Branislav Ciga Jerinić, jedan od doajena srpskog glumišta. 

 

Branislav Ciga Jerinić
foto: Youtube Printscreen

Inače, i Pavle i Branko igrali su u seriji „Kralj Petar I“ iz 2019. godine, a otac je glumio Vojvodu Stepu Stepanovića, dok je sin nosio uniformu jednog vojnika. Oni, ipak, nisu imali imali priliku da sarađuju u ovom ostvarenju.

 

– Nismo imali zajedničke scene. Što se njega tiče, uopšte nemam tremu. Potpuno je zreo glumac, osim već dokazanog dara, vrlo je vredan i profesionalan – ponosno je tada izjavio Branko.

 

1 / 11 Foto: Sonja Spasić

 

Pavle Jerinić je srećno oženjen, a pre godinu dana je postao i otac devojčice Zore.

 

 

makonda-tracker