po njihovom ukusu

Luksuzni penthaus i pogled koji oduzima dah: Milica Milša i Žarko Jokanović imaju novi dom — i nisu štedeli

2

Proslavljena glumica i scenarista rešili su da pazare novu nekretninu, a mediji pišu da je njihov novi dom sinonim za luksuz

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumica Milica Milša i scenarista Žarko Jokanović, koji su i poslovni saradnici i dugogodišnji bračni par, uživaju u vrlo uspešnom periodu.


Par je sarađivao na seriji "Igra sudbine", za koju izvori bliski njima kažu da im se i te kako isplatila. Prema njihovim tvrdnjama, Milica i Žarko kupili su novi stan, i to penthaus, na ekskluzivnoj lokaciji u glavnom gradu.

 

Prethodne godine su počeli da razmišljaju o preseljenju i gledaju stanove, a iako oboje vole mir i prirodu, nisu mogli da odu na periferiju zbog poslovnih obaveza. Birali su između nekoliko nekretnina i izbor je pao na ovu, koja je bila Miličin favorit. Stan se nalazi u jednom elitnom delu Beograda, zgrada je nova, a samim tim i njihov dom — rekao je izvor i dodao:


Iako je na početku prostor izgledao sterilno sa novim nameštajem, njih dvoje su vrlo brzo dali dušu svom domu, kao što su i prethodnom. Prebacili su veliki broj umetničkih dela i antikviteta koji su krasili sobe u prethodnom stanu. Milica se od prvog dana potpuno posvetila dekorisanju i, uprkos svakodnevnim snimanjima od 12 sati, uspela je da sredi veći deo stana u kojem sada uživaju punih pluća.

 


Kako je izvor objasnio, Milica i Žarko postigli su ogroman uspeh novim zajedničkim projektom i mudro su iskoristili novac koji su zaradili.


“Igra sudbine” im se definitivno isplatila. Kako Žarkov scenario, tako je i Milica imala veliki uticaj na publiku. Njih dvoje nikada nisu voleli da ističu koliko novca zarađuju, ali znamo sa sigurnošću da se od glume dobro živi, naročito kada je projekat uspešan kao ovaj. Nisu želeli da protraće novac, pa su odlučili da investiraju u nekretninu, što je pametno — istakao je anomini izvor.

 


Milica i Žarko spadaju u poznate ličnosti koje se ne razmeću bogatstvom, pa tako glumica nije želela da otkriva detalje o svom novom domu.


To su privatne stvari o kojima ne bih pričala zaista. Možemo da razgovaramo o seriji i drugim projektima. Hvala vam — rekla je Milša za Blic.


Glumica je, inače, ranije pričala o enterijeru svog doma, kada je istakla da preferira da stan bude prepun detalja.

 


Svi koji uđu kažu da se osećaju jako lepo i prijatno u našem stanu. Uređivali smo ga tako da nama odgovara. Volimo slike, ali po stanu ima i dosta uspomena sa putovanja koje donosimo. Imamo mnogo ukrasa sa raznih krajeva planete zemlje. Te sitnice čine dom. Ne volim sterilne prostorije koje nemaju slike, knjige, detalje. Prosto se tada osećam kao da sam u nekom hotelu. Volimo da izgleda razbarušeno. Da je tu bibliotika, radni sto... Tako sam odrasla. To mi prija i u tom okruženju se dobro osećam — kazala je glumica.

 

 

makonda-tracker