tužno

Kejt tako sofisticirana, mališani — TAKO SLATKI: Princeza Šarlot i princ Džordž pružili podršku uplakanoj prabaki

0

Britanska kraljevska porodica okupila se u Vestminsterskoj opatiji, ali sada tužnijim povodom nego pre nekoliko dana. Naime, održana je komemoracija povodom prve godišnjice smrti princa Filipa.

foto: EPA-EFE /  ANDY RAIN
foto: EPA-EFE / ANDY RAIN

Britanska kraljica Elizabeta II ostala je udovica prošle godine, a uoči prve godišnjice smrti porodica se okupila kako bi odala počast suprugu, ocu, deki i pradeki...

 

 

Cela kraljevska porodica bila je prisutna, a najviše pažnje privukli su maleni princ i princeza Džordž i Šarlot, dok je princ Luis ostao kod kuće. Mališani su stigli ruku pod ruku sa ocem Vilijamom i majkom Kejt Midlton, a nosili su, prigodno, tamnu odeću; princ Džordž je čak nosio isto odelo i i kravatu kao njegov otac! 

 

1 / 9 Foto: EPA-EFE / ANDY RAIN

 

Preslatka princeza nije puštala majčinu ruku, a bila je obučena kao prava mala dama sa britanskog dvora: u tamni elegantni kaput. Kejt Midlton, mama mališana, kao i uvek, bila je bez greške, a ovom prilikom obukla je haljinu na tufne s potpisom Alesandre Rič, uz koju je uklopila Lock & Co šešir i bila maksimalno elegantna i sofisticirana.

 

Džordž i Šarlot malo su razvedrili atmosferu dolaskom, ali kraljicu Elizabetu su ipak pobedile tužne emocije, pa je čak pred kamerama pustila i suze.

 

1 / 3 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

 

Uz nju su u crkvi sedeli princ Čarls i njegova supruga Kamila, princeza Ana i njen suprug Timoti Lorens... Kraljica i njena ćerka, ali i Kamila, bile su obučene u zeleno, jer je to princu Filipu bila omiljena boja.

 

 

Kraljica Elizabeta je posebno dirnula javnost jer je sedela odvojena od ostatka porodice, a kao uspomenu nosila je Filipovu maramicu i njihovu fotografiju sa Malte, uslikanu nakon što su se venčali...

 

 

Od užih članova porodice izostali su samo princ Hari i Megan Markl, koji žive u Kaliforniji sa decom Arčijem i Lilibet.

 

 

makonda-tracker