(FOTO)

PRVO SE NAJLEPŠE SMEJAO, A ONDA SE RASTUŽIO: Preslatki princ Džordž ponovo je zasenio Vilijama i Kejt

0

Kejt Midlton i princ Vilijam, vojvotkinja i vojvoda od Kembridža, uvek su prisutni kada su u pitanju sportske utakmice i mečevi, a posebno tenis i fudbal!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Juče je slavni par britanske kraljevske porodice dve ljubavi spojio u jednom u danu!

 

Ketrin je, najpre, sa ocem Majklom prisustvovala muškom finalu Vimbldona, gde je pobedio najbolji teniser sveta, naš Novak Đoković. Vilijam nije bio prisutan, mada su prethodnog dana oboje pratili žensko finale.

 

Međutim, mnogi su se obradovali da vide i Majkla Midltona, koga nema tako često u javnosti, a ovo je bila prva prilika da oca i ćerku spazimo zajedno na ovakvom događaju još od njenog venčanja.

 

Nakon što je Novak pobedio, Kejt je kratko proćaskala sa srpskim i svetskim šampionom, gde je otkrila da se i njena deca jako interesuju za sportove. Poznato je, zapravo, da njeno i Vilijamovo najstarije dete, princ Džordž od Kembridža, obožava fudbal i vatreni je fan svoje reprezentacije.

 

Noćas je mali Džordž sa ocem i majkom stigao na stadion Vembli, da prisustvuje finalnoj utakmici Engleske i Italije. Džordž je nosio simpatično odelo koje se slagalo sa onim koje je nosio njegov tata Vilijam. Kejt je, naravno, promenila svoj vimbldonski autfit, pa obukla beli blejzer, crne pantalone, a najviše su se isticale krupne crvene Blaiz minđuše, kojima je simbolično ali diskretno stavila do znanja da navija za engleski tim.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Maleni budući kralj nije krio svoje emocije i bilo je neodoljivo gledati ga kako se gromoglasno raduje nakon gola Engleske. On je grlio majku u trenucima sreće, a slike i snimci njegovog osmeha odmah su preplavili društvene mreže.

 

 

Ipak, uprkos napetoj utakmici i njegovom navijanju, pobedila je Italija, a princ Džordž nikako nije uspeo da sakrije svoje razočaranje.

 


 

makonda-tracker