blista!

Beba bezbrižno ušuškana, a mama prelepa: Hana Huljić Grašo napustila porodilište (FOTO)

1

Ćerka pevača Petra Graša konačno je stigla u njihov topli dom. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Hana Huljić, mlada hrvatska muzičarka i ćerka Tončija Huljića i supruga pevača Petra Graša, porodila se pre nekoliko dana u Splitu.

Ona je u splitsko porodilište stigla u jutarnjim satima, a u to vreme je njen suprug Petar Grašo bio u Zagrebu zbog poslovnih obaveza.

 

Kako hrvatski mediji pišu, par je ćerkici dao ime Alba, a prema Tončijevim rečima, to ime nije izabrano tek tako.

 

Petar i Hana su se unapred dogovorili da će se malena zvati Alba. To je ime koje je latinskog porekla i dolazi od reči albus (belo, svetlo). Na italijanskom i španskom Alba znači zora, pa se može reći da je devojčica ime dobila i po Petrovom ocu Zoranu. Inače, da je bio dečak, zvao bi se Tonči, po njegovom dedi i meni — rekao je muzičar.


Kako su pisali hrvatski mediji, Petar Grašo nije bio uz suprugu jer ga je vest o porođaju zatekla dok je bio u Zagrebu.

 

1 / 6 Foto: Instagram


Hana je danas konačno napustila splitsko porodilište i uputila se ka njihovom zajedničkom domu sa ćerkicom, a hrvatski mediji objavili su prve fotografije srećne mame.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke


Na njima vidimo da je pored Hane bila njena majka i poznati tekstopisac Vjekoslava Huljić, koja je u stopu pratila ćerku, dok je malena Alba Grašo bila bezbrižno ušuškana u naručju babice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke


Hana je za izlazak iz bolnice odabrala vrlo komotnu midi-haljinu sa cvetnim dezenom, a u pitanju je lepršavi i šareni model s volanima. U pitanju je vrlo udoban autfit za ovakvu priliku, a Hana je sve upotpunila ravnim zaltnim sandalama, dok je kosu podigla u visoku punđu.

 

 

makonda-tracker