iskreno do kraja

"Koračala sam dok je svet video nešto drugo..." Danijela Martinović OTKRIVA SVE o udarcima koje joj je život naneo

0

Prošlo je godinu dana kako su Danijela Martinović i Petar Grašo završili ljubavnu priču dugu 24 godine i postali glavna tema regionalnih medija.

foto: Instagram
foto: Instagram

Danijela Martinović i Petar Grašo su naizgled bili srećan par, pa je vest o njihovom raskidu sve šokirala.

 

Popularni pevač se ubrzo oženio mladom Hanom Huljić sa kojom očekuje i dete, a Danijela je vešto izbegavala sva novinarska pitanja i trudila se da izgleda kao da je novi život njenog bivšeg ne dotiče nimalo.

 

Pevačica je privukla pažnju poslednjom objavom na Instagramu gde je najavila veliki povratak na tradicionalni Splitski festival, na kom će nositi jednu posebnu haljinu. Radi se o beloj kreaciji koja će biti oslikana različitim delovima grada, Danijelinog rodnog Splita.

- Kad sam rekla sestri Izabeli pre dva-tri meseca da imam jednu pesmu i da ću ići ove godine na Splitski festival, ona je bila presrećna. Došla je kući i rekla to mami i onda ju je mama onako zabrinuto pogledala i rekla: 'Je l' stvarno? Šta ti misliš, hoće li nju primiti na festival?' Ja sam se smejala pola sata i onda sam Tomislavu Mrduljašu rekla: 'Tomo, prva stvar, idem mami reći da si me primio na festival' - izajvila je Danijela nedavno.

Ono što je najviše zainteresovalo javnost jeste Danijelina autobiografska knjiga koja bi trebalo da izađe na jesen.

 

1 / 9 Foto: Instagram

 

- Svaki čitalac će jako dobro znati koji su trenuci autobiografski, stvarni. Ali je zaista prožeta tim autobiografskim trenucima i zapravo mojim doživljajima moga života kroz koji sam koračala dok su svet i javnost videli nešto drugo - iskrena je bila Danijela.

 

Podsetimo, Petar Grašo i Hana Huljić očekuju devojčicu, par je rešio da je nazove Alba. Ovo je dodatno podiglo prašinu jer se znalo da je Danijela svojevremeno dok je planirala potomstvo sa Grašom, izjavila kako bi devojčicu nazvala baš tim imenom.
 


 

makonda-tracker