trendi

MINI, na preklop, sa stomačićem u prvom planu: Iznenađujuće izdanje Hane Huljić na koncertu Petra Graša

2

Popularni pevač nastupio je u rodnom Splitu, a među onima koji su najviše uživali bila je njegova supruga

foto: HRT Printscreen, Kod nas doma
foto: HRT Printscreen, Kod nas doma

Pop pevač Petar Grašo (45) proteklih meseci je u centru pažnje regionalne javnosti zbog ljubavi s Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića. Ubrzo se pročulo i da je 14 godina mlađa Hana u drugom stanju, a potom i da par planira venčanje, što se i dogodilo nedavno u Splitu.


Par je nedavno izgovorio sudbonosno "da" u Crkvi Svetog Dominika, na intimnoj ceremoniji koja je okupila nekoliko desetina najbližih.

 

Taman nakon što su hrvatski i regionalni mediji pomalo odmorili od priče o Hani i Petru — oni su se vratili svom poslu i ponovo su u žiži.


Nakon koncerta koji je održao u Zagrebu, pevač je sada nastupio u rodnom Splitu, u čuvenoj Spaladium Areni. Na Grašovom nastupu okupilo se oko 12 hiljada ljudi, a među onima koji su najviše uživali u hitovima bili su njegova supruga Hana i njeni roditelji Tonči i Vjekoslava Huljić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)


Hana i Vjekoslava sedele su visoko na tribinama, a mlada trudnica privukla je mnogo pažnje publike. Ona se nije trudila da bude neprimetna — pojavila se u mini-haljini na preklop, modelu od zelenog satena, koja je istakla Hanin trudnički stomačić. Muzičarka je uz to ponela crne čarape, kratke bajkerske čizme crne boje i jednostavnu crnu tašnicu.


Inače, tokom nastupa, publika je u jednom momentu podigla natpis "Gde je Hana", koji je nasmejao Graša, a dok je izvodio pesmu "Srce za vodiča", poručio je da je "Hana gore", što je naišlo na opšte oduševljenje fanova.

 

 

 

makonda-tracker