Prvi put kao bračni par!

Trudnički stomačić i zaljubljeni osmesi: Petar Grašo i Hana Huljić privukli sve poglede na Severininom rođendanu

0

Popularna pevačica Severina Vučković proslavila je u jednom zagrebačkom noćnom klubu 50. rođendan, a žurki su prisustvovali članovi njene porodice i prijatelji.

foto: Instagram
foto: Instagram

Severina je svoje najdraže okupila s pozivom "Od sumraka do zore", ali su njeni prijatelji bili zaduženi za organizaciju proslave.


To su moji ljudi, ljudi koje sam skupljala kroz život, i mislim da sam bogata — rekla je Seve za hrvatsku Novu TV pre žurke, koju tamošnji mediji opisuju kao slavlje godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jutarnji.hr (@jutarnji.hr)


Na žurki je bilo mnogo poznatih ličnosti, a među najzapaženijima bili su pevač Petar Grašo i muzičarka Hana Huljić, jedan od balkanskih parova koji je privlačio najviše pažnje proteklih meseci. Mladenci, koji trenutno čekaju prvo dete, bili su odlično raspoloženi i vrlo elegantni, a hrvatski mediji oduševljeni su izgledom lepe trudnice Hane.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)


Svojom neobičnom i tradicionalnom venčanicom i belom haljinom u koju se potom presvukla na venčanju, Hana Huljić već je pokazala da preferira retro stil, a to je potvrdila haljinom koju je pripremila za Severinin rođendan.

 

 

U pitanju je jednostavna midi haljina klasičnog dizajna, bela s crnim tufnama, u stilu četrdesetih i pedesetih godina prošlog veka.

 

 

makonda-tracker