šta li je rekla hana?

Ona u divnoj žutoj haljini, a on? Hrvatska NA NOGAMA čekala prvi susret Petra Graša i Danijele Martinović posle raskida

8

Godinu dana nakon što se pevački par rastao, trebalo je da se nađu na istom mestu i u isto vreme

foto: ATAimages/Z.Milutinović
foto: ATAimages/Z.Milutinović

I ptice na grani znaju da su pevač Petar Grašo i pevačica Danijela Martinović prošlog proleća prekinuli 24 godine dugu ljubavnu priču, tokom koje su živeli zajedno u Zagrebu i godinama planirali potomstvo.


Još veće iznenađenje usledilo je kada je otkriveno da je Grašo uplovio u vezu s Hanom Huljić, ćerkom njihovog zajedničkog prijatelja Tončija Huljića, koju su gledali kako odrasta. Mlada Huljićeva je uskoro i zatrudnela, a Grašo i ona su jedno drugom izgovorili sudbonosno "da" početkom ove godine u Splitu.

 

Sve vreme dok hrvatski mediji prate detalje ove ljubavi, neizostavno se prati i pominje i Danijela Martinović, koja vešto izbegava novinarska pitanja i ponaša se kao da je ne dotiče previše život njenog bivšeg. Ipak, kada je otkriveno da će se Grašo i Danijela naći na istom događaju, uzbuđenje je bilo na vrhuncu.


Bivši par je trebalo da se sretne, prvi put javno nakon raskida, na proslavi rođendana hrvatskog izdanja magazina Story, gde se očekivalo da će Petar Grašo primiti nagradu za pevača godine, dok je Danijela bila jedna od slavnih zvanica.


Pevačica je stigla na crveni tepih i sve oduševila romantičnom toaletom od više slojeva tila, u efektnoj žutoj boji, ali je pevač ipak izostao.

 

 

Kako pišu hrvatski mediji, Grašo je proveo dan sa suprugom Hanom i njenom porodicom, a nije se pojavio ni na još jednoom događaju na koji je bio pozvan iste večeri. U hrvatskim medijima spekuliše se da je Hana Huljić strepela od njegovog susreta s Danijelom i da je on verovatno zato ostao kod kuće, za šta nema potvrde ni od koga od pomenutih.

 

 

makonda-tracker