spremni su!

"Tek kad čovek stavi to biće u ruke..." Petar Grašo emotivno o dolasku ćerkice na svet

0

Poznati par će, kako mediji navode, krajem jula postati roditelji.

foto: Instagram/moviawines
foto: Instagram/moviawines

Na proslavi rođendana Nine Badrić pojavio se jedan od najpopularnijih hrvatskih pevača, Petar Grašo i tom prilikom je progovorio o novoj životnoj ulozi koja ga čeka u budućnosti. 

 

Ja mislim da čovek postane svestan svega tek kad stavi biće u ruke. Ali evo, reći ću u kratkim crtama - srećni, spremni, čekamo — objasnio je vidno uzbuđeni Grašo koji s Hanom očekuje prvo dete.

 

Kao što je već poznato, bračni par Huljić - Grašo odabrali su ime za svoju naslednicu, a u pitanju je Alba. Na svet bi trebalo da dođe 23. jula, ali tog dana kako pišu mediji Petar neće biti u bolnici. Mnoge je iznenadilo to što pevač neće biti tog dana uz Hanu. Međutim, Hana nije negativno komentarisala ovu situaciju. 

 

 

Svaki slobodan momenat provodi s nama — rekla je za Story.hr Hana.

 

Podsetimo da Hana Huljić vrele letnje dane provodi u najdražem društvu. Iako ona na Instagramu ne objavljuje često svoje fotografije ona je sada podelila trenutke sa svojom prijateljicom i kumom Domenikom Žuvelom. Iste fotografije je i ona podelila, pa su trenuci koje provode na ljuljaškama i u potočiću kvaseći noge za njih bile vrlo lepe uspomene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

 

Osećam se i kao svaka druga trudnica na svetu - sve je u redu! — rekla je Hana Huljić Grašo nedavno za RTL Exkluziv.

 

Tada je otkrila i da vreme do porođaja provodi informišući se, pa neprestano gugla neke nove stvari i fenomene, a kako ističe uopšte nema stesa.

 

On brine za sebe i svih nas, veliki je hipohondar — izjavila je lepa trudnica.

 

 

 

 

makonda-tracker