otvorio se

Ne krije da je ljut na zeta: Tonči Huljić bez dlake na jeziku o porodičnim odnosima

0

Muzičar se na kratko osvrnuo šta najviše zamera pevaču. 

foto: Zorana Jevtić, Printscreen, Printscreen/Instagram
foto: Zorana Jevtić, Printscreen, Printscreen/Instagram

Pevač Petar Grašo i ćerka mužičara Tončija Huljića, Hana Huljić nedavno su se zavetovali na večnu ljubav, a ono što je poznato javnosti jeste da će oni krajem jula postati roditelji. Njihov dom će postati brojniji za jednu devojčicu. 

 

Hanin tata nestrpljivo očekuje unuku, ali se sada osvrnuo i na medijsku pažnju koju njegova porodica ima.

 

— Eto ta veza koja je završila brzim brakom i detetom između Petra i moje ćerke, svakodnevno smo bombardovani, ali nismo pričali o tome, mi živimo normalno, pritisak je svaki dan čitati, nije izlazila napolje jer joj je bilo smešno da trče svi za njom — rekao je za RTL Exkluziv.

 

Onda se on osvrnuo na njihovu porodični situaciju i našalio se na račun njihovog odnosa, i šaljivo prokomentarisao da je malo ljut na Petra zbog brojnih obaveza. 

 

Imam vrlo stabilnu suprugu koja će biti tu, Petar je bukvalno svakodnevno na nastupima tako da se malo ljutim jer nema potrebe toliko da radi, pa sam i tu situaciju odradio u ovom spotu, da igra pred salom radosti — rekao je Huljić i otkrio u kakvim je odnosima sa zetom Grašom:

 

Ja sam čovek koji voli da se zeza i odnos mene i Graša je takav jer 26 godina se poznajemo, mi smo svi familija, imamo specifičan humor — ispričao je, prenosi Blic. 

 

 

makonda-tracker