nije joj lako

Javile su joj se mnoge žene u sličnoj situaciji: Nikolina Pišem nakon novih svekrovih optužbi ima SAMO JEDAN CILJ

0

Hrvatska voditeljka, koja je nedavno ostala bez supruga Vidoja Ristovića, suočila se s neprijatnim optužbama njegovog oca

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Viktor Ristović, poznatiji domaćoj javnosti kao Miša Grof, danima je u centru pažnje domaće javnosti zbog niza šokantnih izjava o svojoj snahi Nikolini Pišek Ristović, supruzi njegovog pokojnog sina.


Nakon što je Vidoje Ristović preminuo u 44. godini, oni su isprva delovali kao da su u dobrim odnosima, posle čega je Miša Grof dao više izjava u kojima je optužio voditeljku za mnogo toga, između ostalog i da ona stoji iza pljačke nakita koja se dogodila u Hrvatskoj pre nekoliko godina, kada joj je nestao nakit u vrednosti od 270.000 evra i 68.000 evra u kešu.

 

U domaćim medijima je potom objavljeno kako Nikolina navodno tuži svekra, koji je, prema pisanju istih, njoj onda uzvratio kontratužbom.


Gotovo svakodnevno voditeljka čita neverovatne tvrdnje o sebi i svom braku s pokojnim Vidojem, a sada je otkrila da je mnogo žena koje su se našle u sličnom položaju kada su ostale udovice.


Inboks mi je pun poruka žena koje se nalaze u sličnoj situaciji. Ne desetine, nego stotine njih — otkrila je Nikolina na Instagramu.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić


Ona je ranije istakla da veruje da iz njenog svekra govori bol, a sada ističe da se pita da li je moguće da je to slučaj.


Može li se ovo sve pripisati bolu u tolikoj meri da izgubiš razum, pa ti je lakše naći imaginarnog krivca, nego se suočiti sa vlastitom patnjom i demonima? — zapitala se Nikolina.


Kako ističe, ona ne može da se bavi ovim pitanjem jer ima mnogo važniju misiju: da od svega sačuva svoju maloletnu ćerku Unu Sofiju, koju je dobila s pokojnim suprugom.


Ne znam, znam samo da ja moram da sačuvam vlastito zdravlje, razum i nevino dete o kojem se očito ne razmišlja — poručila je voditeljka.
 

 

makonda-tracker