teški trenuci

"Razumem oca kom je bol pomutio razum": Nikolina Pišek otvoreno o odnosu sa svojim svekrom

2

Nakon što je poznati Miša Grof izneo niz optužbi na račun svoje snahe, ona je rešila da odgovori na njih

foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek nedavno je ostala bez supruga Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo u 44. godini.


Nakon teškog perioda za nju i njihovu ćerku Unu Sofiju, voditeljku je zatekla velika neprijatnost — njen svekar Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, izneo je više optužbi na njen račun, između ostalog istakavši da je zainteresovana samo za novac.


Sa žaljenjem razumem oca kojem je bol pomutila razum. Sramim se umesto njega. Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo porodice i svog pokojnog sina, niti svoje osobno dostojanstvo. Mogao bi Viktor pokušati biti dobar deda za obe svoje unuke. Od njega ne očekujem ništa osim da se ispoštuje zakon koji je vrlo jasan. Ovo što on radi nije pitanje samo kršenja zakona nego i dobrog odgoja i elementarnih civilizacijskih normi — rekla je voditeljka za Kurir.

 

1 / 6 Foto: Nenad Kostić


Ona se oglasila i na društvenoj mreži Instagram, gde je opisala teško stanje u koje je zapala nakon porodične tragedije.


Dogodi se život, niko te ne pita. Zastane dah i vreme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, savim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te neko iz svega toga probuditi. Ćutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol. I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili porodicu zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću. Da ste bili srećni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu reč, upisali ga zajedno u školu, ispratili je na završnoj vrtićkoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao deca svakom novom zajedničkom iskustvu — istakla je Nikolina.

 


Obamreš jer tvog oslonca više nema. Zaspao je i znam za što mi daje snagu. Zadužio me da naše dete, našu decu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i….onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja, ali tvoj. Jer pobeđuju oni koji ne odustaju — piše voditeljka.

 

 

makonda-tracker